10 piese de teatru interactiv pe care le putem vedea la Londra în vara lui 2016

10 piese de teatru interactiv pe care le putem vedea la Londra în vara lui 2016
 
 

În Londra regăsim o scenă înfloritoare a artelor spectacolului, mai ales din zona teatrului interactiv care promite experiențe inedite și distractive. Acest tip de teatru se regăsește în multe forme, de la contextul în care spectatorul devine un personaj semi-pasiv nu cu mult diferit de un figurant, la unele în care acesta este antrenat să resolve mistere. Am compilat o listă de spectacole de teatru interactiv de la Londra pentru distracția voastră în vara aceasta.

Crooks

The crooks

Fotografie preluata de pe www.colabtheatre.co.uk. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Acest spectacol interactiv este gândit pentru 50 de participanți, care vor fi împărțiți în 5 echipe și care vor primi fiecare care o misiune foarte importantă, printre care salvarea unui polițist sau jucatul ruletei rusești cu un răufăcător. Este o competiție astfel că, este foarte posibil ca echipa ta să piardă.
Locație: Secretă
Preț bilete: 22 de lire

A Secret Life

A secret life

A secret life este o producție bazată pe gândurile înregistrate într-un app, rezultate în urma unor workshop-uri cu diverși oameni din comunitate. Experiența presupune ca participanții să aibă un smartphone cu căști pentru a descărca aplicația. Mai multe detalii găsiți aici. 
Locație: În aer liber/ secretă 
Preț bilete: 10 de lire

Remote

Remote

Fotografie preluata de pe www.ayoungertheatre.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Această piesă lasă libertate absolută spectatorilor de a influența evenimentele din ea – de la alegerea numelui pentru personajul prinicpal până la a decide dacă un personaj este sau nu concediat de la locul de muncă. Decizia se ia în urma unor voturi realizate prin ridicare unor cartonașe cu situații posibile pe care participanții le primesc la intrare.
Locație: 58-60 Hampstead Road
Preț bilete: 8-12 lire

Wiretapper

Wiretraper

Fotografie preluata de pe thenudge.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Wiretapper presupune acceași îmbinare între artele spectacolului și tehnologia aplicațiilor pe telefon ca în A secret life și prezintă un performance bazat pe sunet în care participanții primesc instrucțiuni pentru a găsi un personaj, bazându-se pe indicii ce implică printre altele, ascultarea unor conversații.
Locație: secretă/ în aer liber
Preț bilete: 21 lire

The Game's Afoot

Gate afoot

Fotografie preluata de pe www.newcitystage.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Acest spectacol-joc care va debuta în iulie, îi va pune pe participanți în pielea unui detectiv care trebuie să rezolve cazul unei crime petrecute la Muzeul Madame Tussaud. Aceștia se vor plimba nestingheriți printre exponatele de ceară, căutând indicii și interacționând cu actorii din scenete. Este menit pentru o audiență cu vârsta de peste 16 ani.
Locație: Madame Tussauds, Marylebone Rd.
Preț bilete: încă nu e public dar se pot face rezervări

Faulty Towers

Faulty Towers

Bazat pe serialul de comedie cu același nume, în care personajul principal este un manager de hotel iritat din cale afară de toți oaspeții săi, această piesă de teatru interactivă de tipul dinning theater presupune că spectatorii care au venit să ia cină să fie serviți într-o manieră comică de protagonist. 
Locație: The Strand, London WC2N 5HX (Amba Hotel Charing Cross)
66 Great Queen St, London WC2B 5BX (Kingsway Hall Hotel)
Preț bilete: 55 – 64 lire

Goosebumps

goose bumps

Sursa foto www.theatreticketsdirect.co.uk. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

O experiență interactivă horror menită pentru toate vârstele, bazată pe seria de cărți de groază dar și umoristică pentru copii „Goosebumps” de R.L.Stine în care mai mulți copii trec prin diverse situații înfricoșătoare. Realizatorii au pregătit 19 camere cu Vârcolaci, strigoi și mumii și multe alte creaturi ale întunericului.
Locație: Leake St, SE1 7NN (The Vaults)
Preț bilete: 15 -48 lire

The Librarian

The Librarian

Fotografie preluata de pe www.thisislocallondon.co.uk. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

The Librarian (Bibliotecarul) este o piesă interactivă pentru copii cu vârste de la patru ani în sus în care aceștia sunt îndemnați să găsească un bibliotecar pierdut într-o carte urmărind indiciile din audioghidurile special create pentru eveniment.
Locație: Castle Avenue, E4 9QD (Hale End Library)
Preț bilete: Gratis

The Tick Tack Club

Tick Tack Club

Fotografie preluata de pe www.thisislocallondon.co.uk. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Această piesă interactivă site specific (specific realizată pentru loc) îți dă ocazia de a alege ce experiență teatrală dorești. Poți începe cu sala de la etaj decorată în stil Art Deco cu scenete pe măsura rafinamentului anilor 20, sau poți merge direct într-o altă sală în care vei regăsi o lume cu excroci, gangsteri și jocuri de noroc.
Locație: secretă
Preț bilete: 15 – 45 lire în funcție de opțiunea dorită, fie loc la bar plus spectacol, fie cină plus spectacol

Classic Gingerline Returns

Ginger line

Fotografie preluata de pe deliveroo.co.uk. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Gingerline, un spectacol interactiv de tip dinning theater cu o tematică variată-de la extratereștrii și OZN-uri până la scene gotice, dar și cu tradiție de 6 ani în care a primit numai recenzii pozitive, va deschide porțile pentru noua premieră în luna iulie. Mai multe detalii aici.
Locație: secretă
Preț bilete: 57 de lire

Tu la care dintre aceste spectacole de teatru interactiv ai vrea să participi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers