10 obiecte perfecte pentru călătoriile cu maşina

10 obiecte perfecte pentru călătoriile cu maşina
 
 

Atunci când pleci în vacanţă cu maşina personală ai tendinţa de a lua cu tine mult mai multe bagaje. Spaţiul îţi permite, iar dacă umpli maşina şi de pasageri, fiecare va gândi ca tine: loc este destul. Şi uite aşa ajungi să iei cu tine în vacanţă o mulţime de chestii inutile şi le poţi scăpa din vedere pe cele mai importante. Pentru că nu vrem să-ţi lipsească nimic, ţi-am pregătit o listă cu 10 obiecte pe care trebuie să le iei cu tine în călătoriile cu maşina.

#1 Harta/GPS/aplicaţia după preferinţe

După preferinţe şi/sau modă, poţi lua cu tine orice fel de ghid, fie el unul clasic, fie el unul modern. Important este să ai un ajutor în orientare. Laughing

#2 Muzică bună

O călătorie cu maşina înseamnă ore bune de condus. Cu siguranţă nu veţi sporovăi vrute şi nevrute tot drumul, aşa că un playlist cu muzică pe gusturile tuturor este cea mai bună companie pentru şofer, dar şi pentru ceilalţi pasageri.

#3 Gustări

La drum lung, e musai să ai ceva de ronţăit în maşină. Chiar dacă ai planificat pauze de masă până la destinaţie, nu ştii niciodată când te loveşte foamea sau pofta de ceva dulce. Laughing

#4 Băuturi

Hidratarea e cea mai importantă. Indiferent de anotimp, dar mai ales dacă optezi pentru călătoriile pe timp de vară, trebuie să ai apă în maşină. Ideal ar fi, dacă tot e vară, să ai şi un cooler.

#5 Aparatul foto

Nu îndesa aparatul foto în fundul bagajului cu gândul că vei face poze atunci când ajungi. Drumul este parte din călătoria ta şi cine ştie ce vei admira de pe geam sau unde vei face o mică pauză pentru o poză panoramică sau pentru un selfie.

Calatorie cu masina

#6 Adaptor USB

Îl poţi folosi în locul brichetei din maşină pentru a încărca telefoane mobile, camere foto, tablete şi altele... deci e clar că e obligatoriu, nu? Laughing

#7 Obiecte pentru igienă

Pauzele pentru toaletă şi igienă sunt importante, dar pentru că nu vei găsi mare lucru în parcări, e bine să ai la tine un mic kit cu de toate: hârtie igienică, şerveţele umede şi uscate, dezinfectant pentru mâini şi altele.

#8 Kit de prim ajutor

Trusa de prim ajutor este obligatorie în maşină tot timpul, nu numai în călătorii. Dacă ai folosit ceva din ea, asigură-te că, înainte de a pleca în vacanţă, ai refăcut stocul de produse din ea. De asemenea, mai poţi lua şi alte produse pe lângă.

#9 Jocuri şi cărţi

Distracţia pasagerilor e importantă la drum lung. Pasagerii stresaţi şi obosiţi influenţează starea şoferului şi atunci toată călătoria îşi pierde farmecul. Aşadar ia cu tine jocuri şi cărţi. Dacă pleci în vacanţă cu cei mici optează pentru o varietate de jocuri şi cărţi mici şi mai ales alegele pe cele preferate de ei.

#10 Pătură şi perne

O pauză pentru un pui de somn este binevenită într-o călătorie lungă. Fie că îi ajuţi pe cei mici să se odihnească pe drum, fie că faci o pauză de la condus, pătura şi pernele vor face întreaga experienţă mai confortabilă.

Tu ce ai mai adăuga pe lista noastră de obiecte pentru călătoriile cu maşina?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers