10 hoteluri noi de pus pe listă în 2016

10 hoteluri noi de pus pe listă în 2016
 
 

Pentru că vacanţa de iarnă tocmai s-a terminat şi deja visezi la o nouă vacanţă, vrem să îţi uşurăm munca, aşa că îţi prezentăm cele mai noi hoteluri ce îşi vor deschide porţile în 2016:

#1 Rosewood Castiglion del Bosco, Toscana

Hotelul este situat în mediul rural din Toscana, mai exact aparţine de Val D’Orcia. Val D’Orcia face parte din proprietatea mondială UNESCO încă din 2004 datorită peisajelor care au inspirat mulți pictori în perioada Renaşterii. Clădirea hotelului este veche de peste 800 de ani şi deşi proprietatea acoperă mii de acrii, oferă o atmosferă intimă şi privată datorită faptului că sunt doar 23 de apartamente şi 11 vile. Chiar dacă apartamentele sunt de lux, la acest hotel recomandăm vilele pentru că au fost renovate din ferme aparţinând secolelor 17-18. Unele dintre vile au piscine, terenuri de tenis şi chiar teatre.

#2 The Guest House at Graceland, Memphis

Hotelul acesta este unul special deoarece îi favorizează pe fanii Elvis Presley, ce pot găsi aici obiecte personale ale acestuia. În plus, unele apartamente au fost făcute cu ajutorul Priscillei Presley. Pe lângă aceste particularităţi hotelul este unul dintre cele mai mari din Graceland, având 450 camere şi oferă room service, transport de la aeroport şi o piscină exterioară.

Guest House at Graceland, Memphis

Fotografie preluata de pe graceland.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#3 The Langham, Palm Jumeirah, Dubai

Acest hotel va fi cu vedere directă către Golful Arabic şi impresionantul oraş Dubai Marina, va avea 353 camere, toate vor avea balcoane şi vedere către ocean. Hotelul va avea cea mai mare sală de recreere din zonă, iar ca particularitate, The Langham se diferenţiază de restul hotelurilor pentru că va oferi toate facilitaţile şi confortul celor care ajung foarte devreme sau au zboruri târzii.

#4 Intercontinental Londra – O2

Hotelul este destinat în principiu pentru călătoriile de afaceri, fiind situat de-a lungul Canary Wharf. Dispune de 453 camere de lux, sală de evenimente de până la 3000 de persoane şi un bar situat pe acoperiş la etajul al 18-lea care oferă o panoramă deosebită asupra Londrei. Locaţia hotelului este perfectă pentru că oferă legături foarte bune cu vestul Londrei, dar și cu toate aeroporturile.

#5 EAST, Miami

Deschiderea hotelului era programată în 2015, dar totuşi lansarea va avea loc în 2016 odată cu primii clienţi. Hotelul este situat exact în centrul oraşului Miami și dispune de 352 de camere inclusiv 8 apartamente și 89 de reşedinţe. Toate camerele au geamuri din podea până în tavan. Va dispune atât de restaurant, cât şi de baruri, dar şi o sală de fitness.

EAST, Miami

Fotografie preluata de pe worldpropertyjournal.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#6 The Fontenay, Hamburg

Hotelul aparţine unei familii care deţine mai multe hoteluri de lux şi este situat de-a lungul lacului Alster. Deschiderea hotelului va fi în această toamnă, va avea o arhitectura deosebită, având 131 camere. Dintre facilităţi amintim un spa, un centru de fitnes disponibil 24 de ore, două restaurante, un loung, un bar şi 4 săli de evenimente.

#7 Shangri-La at the Fort, Manila

Este unul dintre cele mai înalte hoteluri din Insulele Filipine şi va fi al treilea hotel Shangri-La din Manila. Va avea camere de hotel, apartamente, dar şi case de lux la etajele superioare şi probabil va atrage un număr mare de oameni de afaceri. Va dispune de facilități de lux precum: un majordom personal, o limuzină cu wifi şi un spa în camera de hotel.

#8 Peppers Docklands, Melbourne

Acest hotel va fi cu siguranţă pe placul celor care vor să meargă la meciurile de fotbal australian, fiind situat lângă stadionul Dockland. De asemenea vor fi foarte încantaţi și iubitorii de high-tech pentru că fiecare cameră este dotată cu cd/dvd playere, televizoare plate și wifi gratuit. Este foarte aproape şi de Central Business District și oferă facilităţi precum: piscină exterioară, sală de sport, restaurante şi baruri.

Peppers Docklands, Melbourne

Fotografie preluata de pe peppers.com.au. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#9 Four Seasons Resort O‘ahu at Ko Olina, Hawaii

Hotelul se va deschide la mijlocul acestui an și este situat pe plajă şi oferă toate facilitatile de lux cu care cei de la Four Season ne-au obişnuit: multe piscine, terenuri de tenis, un centru spa imaculat şi transfer gratuit către terenul de golf Ted Robinson. Este primul hotel deschis de cei de la Four Season în această zonă şi va oferi restaurante de lux şi 358 camere cu vedere către ocean.

#10 Hilton Dead Sea Resort & Spa, Jordan

Acest hotel se doreşte a fi cel mai de lux hotel a celor de la Hilton şi va avea deschiderea la începutul verii. Camerele sunt spaţioase şi vor avea terase de unde poţi admira Marea Moartă, iar pentru a ajunge la plajă va trebui sa treci prin niște trecători. Printre facilităţi enumerăm: piscină pentru copii, club pentru copii, un centru de fitness deschis 24h, piscină, spa, şase restaurante şi baruri.

În care dintre aceste hoteluri ți-ar plăcea să te cazezi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers