10 fotografii incredibile care te vor lăsa fără cuvinte – GALERIE FOTO

10 fotografii incredibile care te vor lăsa fără cuvinte – GALERIE FOTO
 
 
 

Ai simţit vreodată că vorbele sunt de prisos atunci când priveşti o imagine? Noi da. Tocmai de aceea vrem să te lăsăm şi pe tine fără cuvinte și am ales o colecţie de imagini realizate de fotografi profesionişti şi înscrise în unul dintre concursurile de profil organizate de prestigioasa revistă de specialitate Wildlife.

Vacanță relaxantă în Zakynthos

Vacanță relaxantă în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »

Sunt imagini impresionante care au imortalizat momente unice. Nu este o misiune uşoară pentru un fotograf să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit, dar rezultatul eforturilor acestor fotografi te va lăsa cu gura căscată. Descoperă mai jos fotografiile incredibile care surprind natura în toate formele ei.

Sejur exotic în Sardinia

Sejur exotic în Sardinia

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 560 Eur
vezi detalii »

Ţie care imagine ţi-a plăcut cel mai mult? 

 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers