10 fotografii incredibile care te vor lăsa fără cuvinte – GALERIE FOTO

10 fotografii incredibile care te vor lăsa fără cuvinte – GALERIE FOTO
 
 
Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Ai simţit vreodată că vorbele sunt de prisos atunci când priveşti o imagine? Noi da. Tocmai de aceea vrem să te lăsăm şi pe tine fără cuvinte și am ales o colecţie de imagini realizate de fotografi profesionişti şi înscrise în unul dintre concursurile de profil organizate de prestigioasa revistă de specialitate Wildlife.

Sunt imagini impresionante care au imortalizat momente unice. Nu este o misiune uşoară pentru un fotograf să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit, dar rezultatul eforturilor acestor fotografi te va lăsa cu gura căscată. Descoperă mai jos fotografiile incredibile care surprind natura în toate formele ei.

Ţie care imagine ţi-a plăcut cel mai mult? 

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.