10 conturi de Instagram care te îndeamnă să călătorești

10 conturi de Instagram care te îndeamnă să călătorești
 
 

Grație aplicației de fotografii Instagram, avem ocazia de a descoperii locuri minunate din întreaga lume din perspectiva călătoriilor profesioniști, dar și a amatorilor de frumos. Unul dintre cele mai populare hashtaguri de pe Instagram este #travel, iar sutele de milioane de poze indexate aici ne poartă prin cele mai îndepărtate și pitorești locuri de pe glob. Dacă vrei să te delectezi și tu cu imagini minunate, iată 10 conturi de Instagram care te îndeamnă să călătorești.

@thisbatteredsuitcase

Brenna Holeman este o adevărată povestitoare care călătorește de mai bine de 11 ani. Fie că ne arată locuri minunate din America de Sud, orașe din Europa sau peisaje de vis din Vietnam, pozele lui Brenna te vor lăsa cu gura căscată.

@thisbatteredsuitcase

@loic80l

Loïc Lagarde este un fotograf profesionist care ne uimește de fiecare dată cu compozițiile lui. Urmărește-i aventurile prin lumea întreagă, din Paris până în Patagonia, și visează cu ochii deschiși la toate obiectivele incredibile pe care Loïc le-a surprins cu aparatul său.

@loic80l

@worldwanderlust

Brooke Saward este una dintre cele mai populare bloggerițe de travel și nu este de mirare că și contul ei de Instagram este plin cu imagini minunate din întreaga lume. Dacă vrei să călătorești și tu alături de ea în cele mai luxoase destinații, atunci trebuie să-i urmărești contul de Instagram.

@worldwanderlust

@explorista

Milou Vanroon este o altă bloggeriță de travel care este de părere că nu trebuie să dispui de un buget fabulos pentru a vedea lumea. Pe lângă pozele frumoase, ea ne dă și o sumedenie de sfaturi despre cum să călătorești cu un buget mai redus.

@explorista

@doyoutravel

Este greu să nu te pierzi prin feed-ul de Instagram al lui Jack Morris, plin cu poze impresionante din jurul lumii. Deocamdată Jack locuiește în Bali, dar majoritatea timpului îl petrece pe drum, în diferite țări, unele mai fascinante decât celelalte.

@doyoutravel

Citește și: 10 conturi de Instagram care îți arată frumusețile României

@bemytravelmuse

Kristin Addis vrea să ne arate lumea! Tânăra călătoare adoră aventurile neobișnuite, de la trasee prin locuri obscure din Africa la tatuaje cu bambus în Asia. Kristin ne oferă și o mulțime de sfaturi despre cum să călătorești de unul singur în cele mai puțin cunoscute locuri, fără să-ți pui siguranța în pericol... prea mult! Wink

@bemytravelmuse

@expertvagabond

Matt se declară un vagabond expert și, judecând după pozele lui de pe Instagram, tindem să-l credem pe cuvânt. În fiecare imagine postată, Matt este într-o nouă aventură spectaculoasă într-un loc de care nici nu am auzit.

@expertvagabond

@thatbackpacker

Audrey Bergner a fost peste tot în lume sau cel puțin așa pare după contul ei de Instagram. Audrey este expertă în travel tips mai ales când vine vorba de restaurante, așa că, dacă vrei să știi unde poți mânca cele mai bune torturi în.... Argentina, cu siguranță ea are răspunsul.

@thatbackpacker

@danielkordan

Daniel Kordan este un fotograf profesionist care adoră să surprindă peisaje naturale din toate colțurile lumii. Majoritatea fotografiilor lui Daniel sunt realizate în locuri precum Norvegia, Rusia sau Insulele Faroe și cu siguranță te vor convinge să-ți rezervi un bilet de avion imediat.

@danielkordan

@hippieinheelsblog

Rachel Jones este un hippie pe tocuri, iar pozele ei ne inspiră să ne urmăm și noi visul de a vedea lumea. Indiferent unde se află, Rachel are grijă să ne arate cele mai frumoase locuri, dar și să ne dea sfaturi despre cum și ce să vizităm în orașele pe care le explorează.

@hippieinheelsblog

Poți să ne urmărești și pe noi pe Instagram @ghidurituristice!

Tu ce alte conturi de Instagram de travel urmărești?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers