10 conturi de Instagram care îți arată frumusețile României

10 conturi de Instagram care îți arată frumusețile României
 
 

Instagram a devenit o adevărată Mecca pentru cei pasionați de fotografie și călătorii. Iar când cele două pasiuni se împletesc rezultă conturi de Instagram superbe care te fac să visezi cu ochii deschiși la următoarea vacanță. Dacă deja știm care sunt cele mai interesante profile de Instagram din lume, care ne îndeamnă să călătorim, a venit vremea să-i cunoaștem pe acei instagrammeri din România care ne arată frumusețile țării noastre.

@lavinia_cernau

Lavinia Cernău este un fotograf care ne prezintă locuri minunate din orașele ei favorite din Transilvania și nu numai. Pe lângă locurile minunate pe care le fotografiază, Lavinia ne artă și mici fragmente din viața ei, toate la fel de frumoase și îngrijite.

Lavinia Cernau

@ferenczandras

Un alt fotograf cu o pasiune pentru Transilvania, András Ferencz ne arată cele mai frumoase colțuri din Cluj-Napoca, Târgu Mureș și nu numai. Iar de fiecare dată când călătorește în străinătate, András ne încântă cu imagini la fel de frumoase.

@ferenczandras

@danibobe

De această dată ne mutăm în București unde facem cunoștință cu Dani, un pasionat de fotografie și arhitectură care adoră să surprindă momente interesante în Capitală, dar și în alte orașe din România.

@danibobe

@mateiana

Ana adoră să călătorească și să ne încânte cu imagini fabuloase din aventurile ei. Fie că ne arată frumusețile orașului Sibiu, sau detalii spectaculoase din Andaluzia, de fiecare dată pozele ei ne duc cu gândul la city break-uri de vis.

Ana Matei

@raidenbucharest

Cristi se descrie drept un "urban storyteller", iar pozele sale de pe Instagram cu siguranță confirmă acest lucru. Chiar dacă ai petrecut o viață întreagă în București, pozele lui Cristi reușesc să te surprindă și să-ți arate o față nou a Capitalei noastre.

@raidenbucharest

@raduchirita

Radu ne arată nu doar frumusețile urbane ale României, ci și peisajele minunate cu care țara noastră se mândrește, precum și farmecul său rural.

raduchirita

@backcountry_romania

Backcountry Romania este o comunitate de bicicliști din România, care vrea să ne arate cele mai frumoase trasee din țara noastră. Iar noi putem să le urmărim aventurile bicicliștilor pe Instagram.

@backcountry_romania

@alexandrudrg

Fie că ne arată o bufniță simpatică din Neamț sau Palatul Culturii din Iași într-o ipostază minunată, Alexandru este determinat să promoveze frumusețile României. Și o face foarte bine, spunem noi!

@alexandrudrg

@lorantpandea

Și Lorant este pasionat de fotografie și Transilvania, iar imaginile sale îți vor tăia respirația. Deși contul său este populat de o mulțime de poze din alte locuri minunate din lume, fotografiile sale din Sighișoara și Brașov sunt favoritele noastre.

@lorantpandea

@claudiumaxim

Claudiu spune de la bun început că este tot timpul în căutarea aventurilor, iar contul lui de Instagram confirmă acest lucru. Printre pozele minunate din România, Claudiu ne mai delectează și cu imagini din alte colțuri europene, la fel de pitorești.

@claudiumaxim

Nu uita să ne urmărești și pe noi pe Instagram - @ghidurituristice!

Tu ce alte conturi de travel de Instagram din România urmărești?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers