10 cele mai folosite aplicaţii de travel în 2014

10 cele mai folosite aplicaţii de travel în 2014
 
 
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Trăim într-o lume a digitalizării, aşa că nu este de mirare că există o aplicaţie pentru aproximativ orice. Iar atunci când vine vorba de călătorii, parcă totul devine mai simplu. Aplicaţiile de travel ne ajută la fiecare pas, de la planificarea unei vacanţe şi până la micile detalii de la faţa locului. Cei de la Forbes ştiu asta, motiv pentru care au realizat topul celor mai utilizate aplicaţii de travel în 2014.

Google Maps

Google Maps este cu siguranţă cea mai utilizată aplicaţie de hărţi şi GPS. În plus, îţi poţi salva locaţiile, poţi explora cu uşurinţă împrejurimile şi cam tot ce se află prin ele. Cool

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger este una dintre numeroasele aplicaţii care te ajută să comunici din străinătate. Datorită tarifelor piperate pentru convorbirile telefonice dintre diferite ţări, aplicaţiile de acest tip câştigă tot mai mult teren. Aceasta în particular îţi permite să trimiţi mesaje, fotografii, videouri şi înregistrări.

World Clock

World Clock este o aplicaţie standard pentru utilizatorii de iOS. Pentru cei care folosesc telefoane mobile cu sistem Android, o variantă similară poate fi Perfect World Clock. Cele două aplicaţii sunt super-utile atunci când călătoreşti cu avionul şi treci rapid de la un fus orar la altul.

Xe

Xe este o aplicaţie ideală pentru cei care călătoresc mult în afara Uniunii Europene. Departe de moneda euro, cu care ne-am cam obişbnuit, Xe este un convertor valutar ultra-rapid. În plus, îl poţi folosi şi fără conexiune la Internet, atât timp cât ai descărcat în aplicaţie toate tipurile de valută pe care vei dori să le converteşti.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Tipping Bird

Utilizatorii de Android au la îndemână un instrument necesar în lume: Tipping Bird – calculatorul de bacşiş. Dacă nu obişnuieşti să laşi ceva în plus la nota de plată, trebuie să ştii că, în anumite ţări, bacşişul apare pe chitanţă, însă, în alte locuri, este recomandat să respecţi legile nescrise ale bacşişului. Aplicaţia te va ajuta să o faci fără bătăi de cap.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Flashlight

Poate părea o aplicaţi nu tocmai utilă, însă pentru cei care călătoresc mult, cu siguranţă Flashlight a venit de câteva ori în ajutor. Aşa cum îi spune şi numele, aplicaţia îţi transformă telefonul într-o lanternă.

WorldMate

Dacă ai un program încărcat de vacanţă sau călătoreşti mult pentru afacerile tale, WorldMate va deveni prietenul tău cel mai bun. Tot ce tebuie să faci este să trimiţi e-mail-urile de confirmare ale rezervărilor de zboruri şi ale camerelor de hotel spre website şi să ai întâlnirile marcate în Outlook. Toate acestea se vor aranja frumos cu ajutorul aplicaţiei inteligente! Smile

Yelp

Dacă vrei ceva bun de mâncare în vacanţă, atunci Yelp este soluţia pentru tine. Din 2004, de când a apărut pe piaţă, aplicaţia este cea mai utilizată de călătorii loviţi de foame! Laughing

Check

Dacă nu ai reuşit să faci toate plăţile necesare înainte de a pleca în vacanţă, aplicaţia Check îţi permite să faci plăţi de oriunde din lume şi prin orice metode. Nu-ţi mai faci griji pentru nimic!

iCampsites

Pentru cei care merg în vacanţă şi vor să stea în campinguri, iCampsites este aplicaţia ideală. Aplicaţia este disponibilă doar pentru iOS şi include o bază completă de campinguri din Europa, creată din review-urile utilizatorilor.

Tu ce aplicaţii de travel ai folosit cel mai mult în 2014?

     

Descoperă şi alte aplicaţii interesante pentru vacanţele tale: 5 aplicaţii iPhone5 şi Android pentru iubitorii de călătorii şi Util pentru tine - organizează-ți vacanța în Europa ușor cu VisitEuropeApp.com!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.