10 călătorii cu avionul pentru cei excentrici

10 călătorii cu avionul pentru cei excentrici
 
 

Dacă te simți excentric și nu-ți stau prea bine banii în buzunar, atunci poți încerca una dintre aceste 10 călătorii cu avionul! Dacă nu, atunci putem să visăm măcar împreună la cum este să fii milionar și să zbori spre destinații exotice și de lux la bordul unor asemenea super-aeronave. Laughing

Emirates

Emirates

Sursa

Emirates este de departe cea mai cunoscută companie aeriană pentru servicii de lux. La un zbor din Los Angeles în Dubai, la costul de 30 000$, te poți bucura de un mic apartament numai pentru tine în timpul zborului la clasa întâi. La acesta se adaugă două zone de lounge, dușuri cu finisaje din nuc și marmură, accesorii și îmbrăcăminte, scaune cu sistem de masaj integrat și chiar și un mini-bar pentru petreceri private.

Lufthansa

Lufthansa

Sursa

Lufthansa este una dintre companiile care zboară din New York, de la JFK International Airport, la Hong Kong. Pentru 27 000$ primești un scaun și un pat, umidificatoare pentru aer, o plapumă caldă, un pachet de produse pentru relaxare și înfrumusețare și o selecție de mâncăruri dintre cele mai rafinate în meniu.

Korean Air

Korean Air

Sursa

Korean Air te ia din New York și te duce imediat în Beijing pentru 27 000$. Korean Air Kosmo este scaunul special fără cusături de care te vei bucura pe toată durata zborului și care se poate transforma în pat, în propriul tău spațiu privat de la clasa întâi. Acesta mai include și un ecran LCD și căști Bose pentru entertainment în timpul zborului.

Cathay Pacific

Cathay Pacific

Sursa

Cathay Pacific te duce pe cel mai important aeroport din New York direct din Hong Kong, pentru 25 000$. Pe lângă scaunul care devine pat în câteva secunde, domnii se pot bucura de un pachet cadou de produse de la Ermenegildo Zegna, iar doamnele de unul asemenea de la Trussardi, alături de produse de îngrijire a pielii pentru toată lumea de la Aesop, papuci de casă și pijamale de la Shanghai Tang, căști Bose și un ecran LCD cu touchscreen.

Japan Airlines

Japan Airlines

Sursa

Japan Airlines te transportă de pe LAX direct în Paris pentru 24 000$. La clasa întâi, în recent modernizatele Boeing 777 și A380, te vei bucura de mobilier din lemn masiv, televizor, meniuri asiatice și occidentale, un scaun- pat, dar și serivicii de masaj și relaxare, în cazul în care nu îți place atât de mult să zbori precum ai fi crezut.

Etihad Airways

Etihad Airways

Sursa

Etihad Airways te aduc cât ai bate din palme de la San Fran în Dubai pentru 23 000$. Un chef personal îți prepară mâncarea, în timp ce tu te poți uita la televizor, te poți schimba într-o ținută lejeră și te poți bucura de un masaj și de un pahar din bătura ta preferată.

Virgin Atlantic

Virgin Atlantic

Sursa

Virgin Atlantic nu numai că te duce cu avionul din New York în Singapore, dar îți oferă și un șofer personal pentru transferurile de la aeroport, totul pentru 21 000$. La aceste beneficii se mai adaugă și alte servicii pentru distracția ta: scaunul care se transformă în masă de cocktail, un telefon mobil de ultimă generație, bar și un scaun din piele, care se tranformă în pat, decorat cu cristale Swarovski.

Swiss International Airlines

Swiss International Airlines

Sursa

Swiss International Airlines te aduce din New York în Singapore cu escală la Zurich, pentru 17 000$. La clasa întâi, ai parte de scaune-mini-apartament, în care te poți închide de unul singur, pentru ca numai tu să te bucuri de televizor, scaunul-pat, produse cosmetice La Prairie și pijamale și papuci de casă de la Zimmerli.

Singapore Airlines

Singapore Airlines

Sursa

Singapore Airlines te aduce din New York tot până în Singapore pentru peste 15 000$, cu un avion A380, în care clasa întâi este dotată și cu câteva paturi duble, perfecte pentru un zbor atât de lung. Poți alege unul dintre cele 60 meniuri rafinate, servite în vase și cu tacâmuri Givenchy.

China Southern Airlines

China Southern Airlines

Sursa

China Southern Airlines te duce de la Beijing la Amsterdam pentru peste 11 000$, în care primești: mâncare chinezească sau occidentală la alegere, un scaun care se transformă în pat, un telefon conectat prin satelit cu care poți suna oriunde în lume și toate astea numai pentru tine și numai 3 alți pasageri de la clasa întâi.

Tu în care dintre aceste zboruri ai vrea să te simți ca un milionar?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers