facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Sergiu Condac
5 poveşti scrise

1 Care este cel mai frumos oraş european?

Nu exista cel mai frumos oraș, însă dacă ar exista în accepțiunea mea ar fi o combinație între Gent (BE) și Ljubljana (SI), presărat cu o fărâmă de praf magic din Mdina (MT) și cunfundat în feeria Bled-ului (SI). Viață, istorie, relaxare, fiori și aglomerație zero! Cam pe acolo :)

2 Unde ai putea locui?

De mic visez la Noua Zeelandă și nu cred ca mă voi dezice prea curând de al meu deziderat. Lacurile de munte din Elveția ar putea fi o variantă europeană.

3 O destinaţie recomandată cuplurilor?

Slovenia - Bled, Ljubljana, Postojna și vacanța voastră are de toate. Franța rurală, Spania rurală, MALTA! Asta dacă ne rezumăm la continentul european.

4 O destinaţie recomandată românilor cu buget redus?

Malta poate fi accesibilă. Polonia e foarte frumoasă, având prețuri comparabile cu Romania. Pentru un weekend break folosiți Adventure Generator for Spontaneous People - Get Inspired! și vă puteți planifica o ieșeală nu foarte costisitoare ;)

 

Sergiu Condac

Mă întrebau prietenii la un moment dat de ce călătoresc atât de mult si le-am răspuns că acum e timpul să colectez amintiri pentru bătrânețe.

Eu sunt Sergiu, un IT'ist plimbăreț și am o zonă maaare de confort. Sunt membru activ al comunității de couchsurferi de pretutindeni și iubesc să experimentez locuri noi, cunoscând localnici in același timp. Am lucrat în 4 țări până la 28 de ani și am vizitat multe altele și asta creează dependență.

Marile visuri le-am îndeplinit cu ajutorul zicalei
"There's a common belief among anthropologists that you must immerse yourself in an unfamiliar world in order to truly understand your own" (din filmul "Nancy Diaries") și vă îndemn și pe voi să faceți la fel Wink

Călătorește! Dacă ești fericit în singurătatea ta, sau în cutia ta de chibrituri nu ajuți pe nimeni, nu fi egoist! On the other hand, orice aventură îți creează perspective noi, îndrăznește!

 


 

Articole scrise de Sergiu Condac

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >