facebook

Echipa Ghiduri-Turistice.info

Roxi
114 poveşti scrise

1 Obiectiv de călătorie:

să vizitez toate capitalele europene

2 Destinația de vacanță ideală:

Un oraș mare și aglomerat sau un concediu undeva la plajă.

3 Locurile în care vreau cel mai mult să ajung:

Tokyo, Hawaii, Santorini, Madeira, Toscana, New York, Cinque Terre

 

Roxi

Do more of what makes you happy!

Unde este mare și soare, acolo vreau să fiu și eu. Sunt o mare iubitoare de căldură, plajă și aș putea sta tolănită pe un șezlong, în timp ce savurez o Pina Colada, o vară întreagă. Când am nevoie de un impuls creativ, îmi imaginez valurile oceanului.

În același timp, iubesc orașele mari și aș vrea să vizitez cât mai multe dintre metropolele lumii. Întotdeauna îmi creez un itinerar cu toate obiectivele turistice și localurile pe care vreau să le văd și, cu harta în față, le vânez prin oraș. Îmi place să cunosc poveștile locurilor în care mă aflu și să am o experiență locală cât mai autentică. 

Mă entuziasmez când vine vorba de roadtrip-uri și călătorii, fac mult prea multe poze, împachetez mult prea multe lucruri și vreau să văd tot ce se poate, până la epuizare. Sunt fascinată de locurile inedite din lume și aș vrea să vizitez destinațiile incredibile despre care scriu. Cred că este important să investești în experiențe!

 


 

Articole scrise de Roxi

 
 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >