facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Oana Vizuroiu
5 poveşti scrise

1 Care este cel mai frumos oraş european?

Din toate orașele din Europa pe care le-am vizitat până acum cel mai mult mi-au placut două: Paris și Barcelona. Nu mă pot decide asupra celui mai frumos pentru că fiecare m-a fermecat în felul său.

2 Unde ai putea locui?

În Barcelona, pentru frumusețea orașului, pentru oamenii de aici care sunt atât de pasionali și veseli.

3 O destinaţie recomandată tinerilor?

Paris - destinația perfectă pentru tinerii îndrăgostiți.

4 O destinaţie recomandată românilor cu buget redus?

Italia - Roma, Grecia, sunt mai multe destinaţii pe care le poţi face cu buget redus; ideea e să urmărești cele mai bune oferte și să nu-ți alegi o perioadă de boom turistic.

 

Oana Vizuroiu

« NU CĂLĂTORESC PENTRU A AJUNGE UNDEVA, CI NUMAI DE DRAGUL CĂLĂTORIEI. CEA MAI MARE PLĂCERE A VIEŢII ESTE SĂ CĂLĂTOREŞTI. » ROBERT LOUIS STEVENSON

Am descoperit cu adevărat bucuria de a călători în 2008, în prima mea călătorie internațională, la Paris, oraș de care de altfel m-am și îndrăgostit. De atunci am încercat să călătoresc în cât mai multe locuri, să cunosc cât mai mulți oameni, să descopăr alte culturi și obiceiuri, lucru de care am devenit din ce în ce mai fascinată.

Călătoria pentru mine este cel mai bun mijloc de relaxare; îmi stârnește un amalgam de emoții: bucuria și entuziasmul rezervării biletelor; nerăbdarea făcutului de bagaje;  surprinderea provocată de tot ceea ce descopăr în noua destinație; tristețea și nostalgia de la finalul călătoriei.

Îmi doresc să văd cât mai multe locuri din lumea aceasta deoarece călătoriile vor rămâne peste ani cele mai frumoase amintiri. Vă doresc asemenea și vouă și vă invit să citiți mai multe despre experiențele mele de travel pe blogul personal escapadeinlume.blogspot.com.

 


 

Articole scrise de Oana Vizuroiu

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >