facebook

Echipa Ghiduri-Turistice.info

Mădălina
54 poveşti scrise

1 Concediul ideal:

City-break + plajă + munte = vacanţa perfectă

2 Locul preferat:

Natură: Munţii Retezat

Lifestyle: Barcelona

Atmosferă: Praga

3 Recomandarea mea pentru o vacanţă reuşită:

Informează-te, ia-ţi o hartă (fie şi virtuală) şi pune-ţi tenişii la încercare

4 Top 10 destinaţii în care mi-aş dori să ajung

Queenstown (Noua Zeelandă), Playa del Carmen (Mexic), Tokyo (Japonia), Bali, Norvegia, Islanda, Argentina, Estonia, Egipt, Africa de Sud

5 Cel mai frumos loc vizitat

Tenerife – o insulă pe care m-aş întoarce oricând

 

Mădălina

un turist curios

Trekkingul, city-breakurile, fotografia pe film şi designul grafic se regăsesc pe primele locuri ca hobby-uri.  Iubesc natura şi ieşirile la munte în orice sezon, iar concediul mi-l planific astfel încât să îmbin un city-break, două-trei zile de plajă şi măcar o zi pentru o drumeţie pe deal / munte.

Sunt adepta concediilor planificate din timp, deoarece ştiu sigur că îmi pot alege o destinaţie "mai altfel" cu un buget mai mic şi pentru că îmi place să fiu informată cu privire la locurile ce urmează să le străbat în lung şi-n lat. 

În vacanţe îmi place să descos oraşele în care ajung şi să văd cât mai multe obiective turistice importante, dar în acelaşi timp, caut să descopăr puncte de interes mai puţin cunoscute, ca să astâmpăr setea turistului curios din mine.

În city-break-uri mă prefac că sunt localnică şi încerc să mă "blendui" în mulţime, desluşind tainele localnicilor din umbra obiectivului foto.

Vara aceasta mi-am planificat un road trip de două săptămâni în sudul şi centrul Europei, iar pe viitor aş vrea să ajung în Scandinavia şi Ţările de Jos.

Sfatul meu pentru un city-break reuşit: "Always wear comfortable shoes."

 


 

Articole scrise de Mădălina

 
 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >