facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Liviu Graur

Liviu Graur

un calator familist supus la multe incercari nemeritate

Desi sa straduie sa aibă vacante normale, destinul de cele mai multe ori îl supune la încercări nemeritate. Deci daca la intoarcerea din Grecia, de exemplu, va va spune ca are gâtul facut praf pentru ca i-a picat in cap o rusoaica de 109 de kile, va rog sa îl credeți! Chiar i-a picat!

Este genul de calator care merge "la plezneala"! Nu își face liste cu "vreau sa vad aia, aia si aialalta" pentru ca stie ca daca va dori sa vadă statuia lui Mozart de exemplu, va putea sa iti explice cum arată canalizarea din Viena  pe dinauntru pentru ca acolo a picat in timp ce mergea spre ea. Are studii de istoria arhitecturii si istoria artei si asta este motivul pentru care se va extazia in fata vreunei coșmelii din Innsbruck. Trăiește localitățile pe care le vede prin prisma istoriei lor. Asta daca e lăsat...

A avut norocul sa meargă in 12 tari de pe trei continente si in general este un calator familist. Știe ce înseamnă sa pleci intr-o vacanța boema, plina de farmec si mister,  intrebandu-te tot drumul daca nu cumva ai uitat jucariile copilului, medicamentele copilului, paturica copilului, asigurarea copilului, samponul copilului sau copilul. De asemenea stie la perfectie limba engleză, macar pentru a intreba autoritățile din tari străine daca nu cumva au văzut o fetița, uite așa de mare, cu ochi negri si care acu' cinci minute a fost observata calarind o vaca egipteana de 3000 de ani in National Gallery in Londra. Da... tot un fapt real!

A hotarat sa lupte impotriva destinului care il pune la multe incercari printr-o metoda absolut originala: va scrie pe blogul lui personal - blogulugraur.ro/ .

 


 

Articole scrise de Liviu Graur

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >