facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Laura Manache
13 poveşti scrise

1 Cel mai frumos oraş european:

M-am îndrăgostit iremediabil de Varşovia şi astfel, subiectiv vorbind, pentru mine Varşovia este cel mai frumos oraş european.

2 Un loc în care aţi putea locui:

Fără ezitare Potsdam - un orăşel fascinant, micuţ, cochet, în care vezi mai multe biciclete decât maşini, cu numeroase parcuri şi palate, cu oameni faini, prietenoşi şi drăguţi.

3 O destinaţie recomandată cuplurilor tinere:

Praga, un oraş plin de viaţă, şi care nu doarme niciodată.

4 O destinaţie recomandată românilor cu buget redus:

Celor cu un buget redus le-aş recomanda o vacanţă în Sud-Vestul ţării, mai exact prin Ţinutul Morilor de Apă de pe valea Rudăriei (satul Eftimie Murgu), respectiv Cheile Nerei - Beuşniţa - Ochiul Beiului.

5 Cel mai frumos loc din România:

Hmmm...complicat! Nu cred că pot eticheta un singur loc ca fiind cel mai frumos din România. Poate Munţii Retezat cu salbia lui de lacuri, sau parcul naţional Buila - Vânturariţa cu flora şi fauna sa unică, sau Valea Frumoasei (Valea Sebeşului) şi Lacul Oaşa, sau Delta Dunării cu cetăţiile din Dobrogea, sau Maramureşul, sau Bucovina, sau...

 

Laura Manache

Dacă ar trebui să mă descriu într-un singur cuvânt, atunci acesta ar fi... Backpacker!

Dacă ar trebui să mă descriu într-un singur cuvânt, atunci acesta ar fi... Backpacker! Cel mai bine mă simt cu un rucsac în spate, hoinărind pe poteci de munte, alergând cu bicicleta prin parcuri, sau traversând la pas bulevardele marilor şi micilor oraşe europene. Ador tot ce ţine de dinamică, de sport, de mişcare în aer liber, şi mă înnebunesc după lucrurile simple, tradiţionale şi autentice.

 


 

Articole scrise de Laura Manache

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >