facebook

Echipa Ghiduri-Turistice.info

Irina Năstase
50 poveşti scrise

1 Destinaţia ideală de vacanţă

Un loc în mijlocul naturii, pe malul unei ape, în care să mă bucur de soare şi linişte.

2 Oraşul favorit

Nu pot să decid între Budapesta şi Barcelona... poate Praga

3 Top 5 destinaţii de vis

Fiordurile Norvegiei, Insulele Seychelles, Costa del Sol, Praga, Sicilia

4 Cel mai frumos loc din România

Cazanele Dunării, urmat de Gura Portiţei şi Munţii Apuseni

5 Obiective de călătorie

Să vizitez toată România, capitalele europene şi toate rivierele continentului :)

 

Irina Năstase

Iubesc călătoriile, muzica şi cărţile. Natura este fascinantă şi ne oferă locuri minunate. Lista mea cu destinaţii în care vreau să ajung pare infinită, dar am ales să o parcurg cu paşi mărunţi, din aproape în aproape.

Dacă ar fi să aleg un singur loc din întreaga lume în care să mă reîntorc ori de cât ori îmi doresc, acesta ar fi ACASĂ. Pentru că am avut norocul să mă nasc într-un colţ de rai, un loc în care Dunărea se îngână cu stâncile impunătoare şi îşi croieşte drum prin defileul îngust. Dacă nu aţi ghicit încă, ACASĂ este Clisura Dunării. Iar pentru mine este cel mai frumos loc din România. Aş exagera să spun că din întreaga lume, însă, abia aştept să descopăr un loc care să întreacă prin măreţie şi frumuseţe locul meu natal.

Sunt dependentă de apă şi pe malul oricărui şir curgător sau lac liniştit îmi încarc bateriile. Drumeţia, vacanţa sau călătoria ideală se întâmplă întotdeauna pe malul unei ape. Mă bucur de fiecare experienţă şi loc pe care ajung să-l vizitez şi îmi place nespus de mult să împărtăşesc impresiile de călătorie cu frumoasa comunitate ghiduri-turistice. 

 


 

Articole scrise de Irina Năstase

 
 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >