facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Ioana Popa
11 poveşti scrise

1 Orasul Favorit

Londra

2 Destinatia ideala pentru relaxare

Bora Bora

3 Ce imi place cel mai mult sa fac cand vizitez un oras

Sa ma plimb cateva ore total haotic, fara harta, fara directie

4 Destinatia favorita din Romania

Bucovina, pentru peisaje, locuri, oameni si mancare

5 Locuri pe care as vrea sa le vad ca sa pot muri fericita :)

Japonia, Templele Aztece din America Centrala, China, Fiordurile norvegiene

 

Ioana Popa

vreau sa vad cat mai mult posibil din lumea asta

Am 24 de ani si imi place mult de tot sa calatoresc. De fapt ma cam intereseaza orice legat de calatorii si de turism. Am absolvit Facultatea de Geografia Turismului din cadrul Universitatii de Vest iar masterul l-am facut tot in turism, dar mai mult pe partea de management si ospitalitate.

Anul trecut mi-am luat si atestatul de ghid turistic national, in speranta ca poate o sa si lucrez ca si ghid turistic. Pana acum din pacate nu am avut ocazia, dar timp mai este.

Intre timp am mai colaborat cu un site de calatorii destinat in general femeilor si am scris un articol ce cuprindea un mini mini ghid despre Romania Smile.

Nu pot spune ca am neaparat un stil preferat de a calatori; imi place doar sa plec si sa vad. Nu prea conteaza cazarea sau drumul, conteaza doar ce vizitez acolo si de obicei incerc sa vizitez cat mai multe posibil.

In rest imi mai place sa citesc, imi place mitologia si mai nou imi place si sa gatesc. Visul meu ar fi sa vad cat de mult posibil din lumea asta mare. 

 


 

Articole scrise de Ioana Popa

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >