facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Florentina Raicu
5 poveşti scrise

1 Cel mai frumos oraș european

Firenze, pentru că este orașul pe care îl cunosc cel mai bine, după București; pentru că este orașul în care nu poți să te plictisești; pentru că este orașul care strigă cu multă forță "admiră-mă, iubește-mă".

2 Un loc unde ai putea locui

Singapore la tinerețe, Lisabona când voi ajunge la o vârstă mai înțeleaptă.

3 O destinație recomandată românilor cu buget redus

Orice insulă din Grecia, avem de unde alege, în funcție de preferințe – de la destinații pentru nopți albe, la locuri în care te-ai întoarce oricând pentru o porție de brânză prăjită, în crustă de susan și acoperită cu miere.

4 Un loc în care te-ai întoarce

Bangkok, pentru că nu l-am cunoscut așa cum trebuie.

 

Florentina Raicu

Cel mai frumos mod de a trăi este cunoscând ceea ce se ascunde dincolo de orizont.

Sunt o fată obișnuită, doar că îmi găsesc împlinirea în cunoașterea diversității în care trăim. De la aerul pe care îl respir, la culorile pe care le văd, de la formele și structurile clădirilor la fizionomiile chipurilor, de la gustul și aroma mâncării la distracțiile locale, toate sunt piese de puzzle pe care îmi place să le descopăr în călătorii. Distanța între cea mai vestică și cea mai estică destinație a mea este de 12798.072 km, conform Google Maps. Îmi place să-mi petrec timpul în aer liber și iubesc fiecare floare pentru forma, coloritul și parfumul ei.

Mă bucur să povestesc despre episoadele mele în lumea mare, la fel de mult pe cât îmi place să o descopăr. De cele mai multe ori prefer să descriu senzații pe care un loc mi le inspiră, fără să amintesc neapărat și obiectivele de vizitat.

 


 

Articole scrise de Florentina Raicu

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >