facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Flavia Drăgan
4 poveşti scrise

1 Locul preferat din Romania

Lacul Bucura din Parcul National Retezat

2 Jobul visurilor mele

Calator prin lume

3 Imaginea favorita din locurile vizitate

Ghetarul Pasterze din Austria, un tablou natural coplesitor

4 Imi doresc sa mai vad

Norvegia, Tibet, Nepal, Japonia (printre multe altele)

5 Vacanta ideala

vacanta activa cu peisaje incantatoare, un pic de adrenalina, un pic de aventura si foarte putina relaxare. Vacanta in care uit complet de casa si care imi ofera o intreaga experienta.

 

Flavia Drăgan

Iubesc natura şi toată creaţia ei. Stresul din viaţa de zi cu zi dispare complet când mă imaginez într-o căbănuţă foarte simplă, ruptă de lume în mijlocul munţilor, fără gsm, wi-fi, ipad sau alte gadget-uri.

Iubesc natura şi toată creaţia ei. Stresul din viaţa de zi cu zi dispare complet când mă imaginez într-o căbănuţă foarte simplă, ruptă de lume în mijlocul munţilor, fără gsm, wi-fi, ipad sau alte gadget-uri.

Am făcut cunoştinţă cu Mama Natură la ea acasa în anul 2000 când am fost pentru prima dată într-o excursie adevarată pe munte, în Piatra Craiului. Bineînţeles, am fost ca orice turist de oraş şi de la câmpie în tenişi, cu trusă de farduri, iar la insistenţele “nebunilor” mi-am mai pus în bagaj căciulă şi geacă de iarnă, blestemând pentru că era luna August. După trei zile de chin, sudoare, adrenalină, strigăte "cine m-a pus sa vin aici, eu nu mai pot...", clipele în care eram deasupra lumii, extaziată de măreţia şi spectacolul naturii, m-au făcut să mă îndrăgostesc iremediabil şi pentru totdeauna de natură.

De atunci am început să cutreier, să fug în munţi cât de des am putut. Pentru mine, weekend-ul sau concediul nu înseamnă deloc relaxare la pat sau plajă toată ziua, dimpotrivă, este un tur de forţă şi răsplată pe masură Laughing. Profit de orice ocazie să cunosc cât mai multe locuri, să mă minunez de toate frumuseţile, de toate sălbăticiile, să-mi testez limitele şi să-mi încânt corpul fizic, mintea si sufletul.

Îmi place să organizez şi să îmi fac eu itinerariile excursiilor sau ale concediilor, documentându-mă în prealabil, nu cumva să-mi scape ceva deosebit. După feedback-urile altor participanţi, pot spune că am reuşit de fiecare dată să ofer o experientă deosebită, de neuitat, chiar dacă în timpul excursiilor mi-am auzit şi remarci mai puţin prietenoase cum ar fi:  Iar ne-ai prostit că nu e greu, că nu e mult; Să nu o mai credeţi niciodată pe Flavia! Laughing Important este că la finalul călătoriei fiecare a rămas cu o experientă deosebită şi de neuitat, pe toate planurile.

Îmi doresc să împărtăşesc cu toată lumea tot ce am văzut şi tot ce am simţit în locurile cutreierate. În acelaşi timp îndemn şi invit pe toată lumea să vadă cu ochii lor cât mai multe frumuseţi din lume.

 


 

Articole scrise de Flavia Drăgan

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >