facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Doina Andrian
3 poveşti scrise

1 Care crezi că este cel mai frumos oraș european?

Apoi e greu de ales… cred că Barcelona.

2 În ce loc te-ai muta?

Tot în Barcelona. Sau în Cluj, dacă ar fi să aleg România. Oricum ar fi, un oraș cultural, cosmopolit, cu arhitectură impresionantă, eventual. Unde nu te poți plictisi niciodată!

3 Top 5 destinații unde vrei să ajungi!

Marrakech în Maroc, India, New York, Sicilia, Turcia – Istanbul și Cappadocia.

4 Care crezi că este cel mai frumos loc din România?

Transfăgărăşanul, urmat îndeaproape de Mărginimea Sibiului, cu toate sătucele de poveste din inima Transilvaniei. Și Sibiul… prin urmare, cam toată zona Sibiului.

 

Doina Andrian

"Life is short and the world is wide… so enjoy it as much as you can!”

Fac parte din categoria celor care, dacă a călători prin lume ar reprezenta un job, ar face carieră. Prin urmare, omniprezent, dorul de ducă, cum se spune în popor, face parte din mine, mă definește. Admir cu tărie globetrotter-ii, mi se par niște indivizi fenomenali!

Între mare și munte, aleg muntele. Cred că sunt un semn de Apă atipic, pentru că nu sunt o împătimită a… mării.
Am început de ceva timp să văd cerul prin lentilă. Prin lentila unui obiectiv foto profesional, care a înlocuit mai nou, poșeta. În locul unui smartphone de fițe, aleg oricând un obiectiv profesional wide sau "tele", după caz. Pentru că pot surprinde mai bine esența locurilor pe care le văd, a oamenilor, a naturii, a culorilor.

Ce înseamnă o destinație "must see" pentru mine? Păi, în primul rând entuziasmul întocmirii unui plan de travel, curiozitatea de a afla cât mai multe informații despre destinație, emoția pregătirilor de plecare, cu bagaje veșnic făcute pe fugă, umblatul până la epuizare prin toate locurile la care se poate ajunge, sutele de fotografiile de călătorie ce-mi aduc senin în zilele înnorate și, obligatoriu, suvenirurile adunate din locurile vizitate. Toate acestea mă fac la întoarcere, să caut altă destinație și să retrăiesc aceleași sentimente.

Chiar și aproape de noi, oricând putem găsi un colțișor frumos din natură, dacă îl căutăm suficient ca să-l găsim… sau dacă ne găsește el pe noi.

Dacă vreți să fiți mai împliniți sufletește, călătoriți și bucurați-vă de viață! Pământul este plin de locuri frumoase ce merită văzute!

 


 

Articole scrise de Doina Andrian

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >