facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Diana Panait
4 poveşti scrise

1 Cel mai frumos oraş european

Până de curând credeam că Parisul este cel mai frumos oraș european din cele pe care le-am văzut. Recent a intrat în forță și Londra în această "competiție" dar nu ar fi corect să nu admit că mi-a fugit gândul și la Torino, Barcelona, Dubrovnik și Monaco.

2 Un loc unde te-ai muta

Primul oraș care îmi trece prin minte este Sibiul.

3 O destinaţie recomandată românilor cu buget redus

Thassos

4 Cel mai frumos loc din România

Pentru mine personal, Lacul Bâlea, însă sunt atâtea locuri frumoase în România, încât aș propune cel puțin un "top 50" :)

 

Diana Panait

To making it count!

La capitolul "Călătorii" sunt asemenea unui colecționar. Ce colecționez? Lumea!

"Adun" întâmplări, locuri, zâmbete, emoții, gesturi, sunete, culori… viață!

Artificiile de Ziua Franței la Nisa, vidrele de mare de la Acvariul din Lisabona, teiul lui Eminescu de la Iași, epava de la gura de vărsare a Brațului Sulina, dorințele încredințate Fontanei di Trevi, Turnul Eiffel seara târziu la ore fixe, Lacul Bâlea stăpuns de razele soarelui, râsetele copiilor care se jucau în fântâna construită în memoria Prințesei Diana din Hyde Park... sunt doar câteva dintre elementele pentru care sunt bucuroasă și recunoscătoare că am avut ocazia să le strâng în colecțiile mele!

Iar ceea ce este un adevărat privilegiu pentru mine, este faptul că pot împărtăși aceste amintiri celor dornici de călătorii, cu ajutorul pasiunii pentru fotografie!

Vă mulțumesc!

 


 

Articole scrise de Diana Panait

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >