facebook

Invitatul nostru

Corina Ţintilă
4 poveşti scrise

1 Destinaţia de vacanţă ideală

O plajă exotică plină de palmieri

2 Oraşul favorit

Din cele vizitate până acum mi-a plăcut mult Parisul şi Barcelona

3 Top 5 destinaţii de vis

Cayman, Seychelles, Bora Bora, Hawaii, Bahamas

4 Cel mai frumos loc vizitat

Nu există cel mai frumos. Toate au fost frumoase în felul lor.

5 Cea mai mare provocare

Să urc cu telecabina din Chamonix la 3842 m pentru a admira vârful Mont Blanc

 

Corina Ţintilă

Pasiunile comune nasc prietenii trainice!

Când vine vorba de pasiuni călătoriile şi fotografia sunt întotdeauna  pe primul loc. Îmi place să călătoresc, să descopăr şi să explorez la maximum locurile pe care le vizitez, să cunosc oameni noi şi să testez preparatele locale. Dar cel mai mult îmi plac dimineţile din vacanţă,  petrecute la malul mării, scăldate de soare. În ceea ce mă priveşte nici un album de vacanţă nu este complet fără un răsărit de soare la mare.  Deocamdată fotografia este doar o pasiune şi cel mai probabil aşa va rămâne. Prin ea comunic felul în care văd lucrurile.

Sunt pasionată de natură, în special de floricultură. În timpul verii îmi place să realizez aranjamente florale pentru balcon. Cochetez cu idea de decoraţiuni de orice fel, de la decoraţiuni interioare şi până la cele gastronomice.  Colecţionez magneţi şi tot felul de ghiduri turistice, cred că aşa v-am şi descoperit. Muzica bună este cea care reuşeşte să mă scoată oricând dintr-o stare proastă.

Cei care au apucat măcar o dată să iasă cu bicicleta pe un drum şerpuind spre munte, într-o splendidă zi de toamnă, ştiu că acea senzaţie de libertate nu se poate compara cu nimic altceva. Cine nu a încercat încă o astfel de drumeţie, mai are timp să se gândească. Pentru mine plimbarea cu bicicleta este o pasiune veche care mă binedispune şi relaxează mai ales atunci când vreau să evadez  din cotidian. M-a prins atât de tare încât şase luni pe an nu mă  dau jos de pe bicicletă.

Îmi place să cunosc oameni cu care să am cel puţin un numitor comun: PASIUNEA. Pentru că pasiunile cântăresc enorm în ecuaţia fericirii. Nu uitaţi: pasiunile comune nasc prietenii trainice!

 


 

Articole scrise de Corina Ţintilă

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >