facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Celina Bianca

Celina Bianca

sa descoperim lumea putem incepe cu un pas sau o carte

Calatoresc de la doi ani, am inceput cu Marea Neagra, iar apoi toata copilaria ai mei m-au carat doar pe la munte, consider ca Romania este frumoasa si merita descoperita. In strainatate am iesit relativ repede, insa doar in Ungaria vecina... apoi toate au luat o turnura destul de... asteptata Smile

In facultate imi doream sa calatoresc fara oprire, iar odata cu plecarea la Viena din 2007 nu prea m-am mai putut gandi la altceva, fiecare an a avut iesirile lui. Imi place sa vizitez locuri deosebite, interesante, sa intru mai adanc intr-un loc, sa-l simt dincolo de latura turistica, iar mai apoi imi place sa vorbesc tot timpul despre aceste locuri.

Merg pe mana lui Paul Auster care spune ca: "Povestile li se intamplă doar celor care sunt in stare sa le povesteasca. Experientele li se arata doar celor care sunt in stare sa le parcurga."

Iubesc Italia complet si fara speranta, iar Parisul este locul unde mereu ma voi intoarce cu acelasi sentiment de "dragoste la prima vedere"... Imi doresc sa petrec o vreme in Provence si pe Coasta Amalfi, sa pot ajunge la Capul Nord atunci cand soarele nu mai apune, sa traversez Atlanticul, sa inot un Pacific si sa pot spune macar odata ca am ajuns la capatul lumii.

Despre toate acestea scriu pe www.bialog.ro, blog de travel&reading, un mic Univers pentru toţi cei îndrăgostiţi de cărţi şi de inepuizabile călătorii prin acestă lume frumoasă care ni se aşterne la picioare. Ca să o descoperim putem începe cu un pas... sau cu o carte.

 


 

Articole scrise de Celina Bianca

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >