facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Carmen Guef
9 poveşti scrise

1 Care crezi că este cel mai frumos oraș european?

Pentru mine nu există dubiu: cel mai frumos oraș european este Florența cea plină de cultură și artă, pe care aș revedea-o iar și iar cu plăcere, cu drag, cu dor și cu emoția unor noi descoperiri.

2 Un loc unde te-ai muta.

Dacă aș avea vreodată această posibilitate, m-aș muta în splendida Toscană.

3 Top 5 destinaţii unde vrei să ajungi:

Sper să pot ajunge în cât mai multe locuri, dar mai ales mi-aș dori să mă bucur într-un viitor cât mai apropiat de: insula Madeira, țările scandinave, S.U.A., Australia și Noua Zeelandă, insulele din Marea Caraibilor.

4 Care crezi că este cel mai frumos loc din România?

Multe locuri minunate are țara noastră, dar eu prefer Munții Apuseni și Maramureșul.

 

Carmen Guef

I haven’t been everywhere but it’s on my list

Sunt o persoană activă și de aceea vacanțele mele sunt întotdeauna foarte alerte, nu am răbdare să stau la plajă, prefer cunoașterea unui oraș, cu oamenii lui, cu cultura lui, cu specificitățile și ciudățeniile lui și da, mai aloc timp și relaxării, dar active, fiindcă timpul este întotdeauna atât de scurt, mai ales când faci ceea ce îți place și eu doar asta fac în vacanțele mele.

Toate locurile în care am fost m-au ajutat să mă cunosc mai bine, să mă dezvolt intelectual, fiindcă încerc să cunosc cât mai multe din secretele unui loc în care merg, chiar înainte de a ajunge acolo, ceea ce mă ajută să știu ce vreau, să economisesc timp și să nu ratez nimic din ceea ce mi-am propus.

Am fericirea de a avea o familie care vede lucrurile în același mod, suntem mereu dinamici, nu pierdem niciun muzeu important, ne bucurăm împreună de arhitectură, de cultură, de frumusețe, dar și de gastronomia și obiceiurile locului unde poposim, așa încât avem împreună amintiri neprețuite.

Sper ca experiența mea de călător activ, curios și onest să ajute și alte persoane dornice de a trăi din plin vacanțe de neuitat.

Motto-ul meu? Desigur, mai multe, doar e atâta înțelepciune pe lumea asta, așa că ai de unde te inspira! În acest context, aș alege totuși citatul Sfântului Augustin "The world is a book, and those who do not travel read only a page".

 


 

Articole scrise de Carmen Guef

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >