facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Andreea Huza
18 poveşti scrise

1 Destinaţia de vacanţă ideală

Madagascar sau oricare oraş/ţară din America de Sud

2 Locul ideal de relaxare

Fiecare destinaţie pe care o aleg în călătoriile sau drumeţiile mele

3 Un loc unde te-ai muta

Cancun, Mexico

4 O destinaţie recomandată românilor

Bosnia Herţegovina

 

Andreea Huza

Vreau să cred că viaţa mea e o călătorie în sine şi că fiecare loc pe care îl descopăr reprezintă un alt episod din serialul vieţii.

Consider că e o diferenţă între a fi turist şi a fi călător, iar eu am ales întotdeauna opţiunea a doua, încercând  mereu să cunosc oameni noi, să încerc lucruri inedite şi necunoscute, deoarece cred că asta e cheia pentru a înţelege lumea minunata în care trăim.

Indiferent de destinaţia pe care mi-o aleg îmi place să mă informez despre ce am de văzut şi în special despre mâncarea specifică, tradiţii sau activităţi pe care le pot întreprinde.

Când am început să prind gustul drumeţiilor, mi-am spus că în primul rând vreau să îmi cunosc ţara foarte bine şi apoi să descopăr pas cu pas şi celelalte surprize din întreaga lume, lucru pe care l-am dus la bun sfârşit.

Iubitoare de cafea fiind, în fiecare din călătoriile mele am încercat să găsesc locuri deosebite pentru a-mi savura cafeaua de dimineaţa, este un obicei pe care mi l-am creat încă de la început.

Îmi place să fotografiez oamenii, mâncarea, animalele şi în special natura, declarându-mă clar o vânătoare de cascade. Sunt îndrăgostită de cultura latino şi de absolut tot ce are legătura cu ea, de la limba în sine până la dans, muzică, filme, oameni şi bineînţeles ţările incluse în această categorie.

 


 

Articole scrise de Andreea Huza

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >