facebook

Echipa Ghiduri-Turistice.info

Andreea
112 poveşti scrise

1 Cel mai interesant loc din afara Europei

Milli Park - Turcia

2 Cel mai frumos oraş european

Fără să stau pe gânduri... Londra!

3 Un loc în care ați putea locui

Paris. Mă regăsesc mult în peisajul boem

4 O destinaţie recomandată cuplurilor tinere

Barcelona - locul în care toată lumea este tânără

5 O destinaţie recomandată românilor cu buget redus

Muntenegru, mai exact Budva

6 Cel mai frumos loc din România

Transfăgărăşanul, Bâlea Lac şi toate traseele care pleacă din acel punct.

7 Un loc cu oameni minunaţi

Acasă

8 Cel mai frumos peisaj

Pamukkale

 

Andreea

Vizitez mult prin obiectivul aparatului foto

Andreea Hnyatek se descrie concis: "sunt cea mai vesela persoana pe care o cunosc".

Ii place sa calatoreasca si sa scrie despre fiecare coltisor in care a ajuns: "sunt un turist putin ciudat... vizitez foarte multe locuri prin obiectivul aparatului foto, simt cand scriu despre acele locuri si ma bucur de ele cand citesc ce am scris".

Este fan atat CityBreak-uri cat si al lenevitului pe sezlonguri oriunde se aude zgomotul marii, dar nu spune nu nici sporturilor de iarna. A explorat in detaliu orase precum Londra, Paris, Istanbul, Barcelona, Zagreb, Viena, Praga, Budapesta, Venetia, Izmir, Ljubljana, Belgrad ş.a, s-a relaxat pe numeroase plaje din Romania, Italia, Spania, Franta, Croaţia, Turcia, Grecia si Muntenegru si a "alunecat" cu schiurile atat pe muntii romaniei, cat si pe culmile inainte ale Austriei si a Italiei.

"Cand ajung intr-un loc il savurez la maxim pentru ca stiu sigur ca nu ma voi mai intoarce in curand acolo. Nu merg niciodata de doua ori in acelasi loc. Imi place prea mult sa calatoresc ca sa ma limitez...”

Traieste cu zambetul pe buze fiecare experienta pentru ca are intiparit in minte un fragment dintr-o carte a lui Octavian Paler care o sperie:

"In rest, port in mine, fara sa stiu, un adevarat cimitir in care se afla ceea ce am uitat ca am vazut, ca am auzit, ca am fost... ”

 


 

Articole scrise de Andreea

 
 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >