facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Anamaria Tatu
4 poveşti scrise

1 Care este cel mai frumos oraş european?

Nu m-aș exprima până nu le-aș vedea pe toate.

2 Unde ai putea locui?

Printre japonezi, o vreme.

3 O destinaţie recomandată cuplurilor?

Bratislava neapărat, luată la picior, pe malul Dunării dimineața, pe străduțele medievale, prin pădurea de pe dealuri.

4 O destinaţie recomandată românilor cu buget redus?

La noi acasă, prin Cheile Turzii până te dogorește soarele și apoi te răcorești la Salină, vâslind o barcă prin apa sărată.

 

Anamaria Tatu

M-aș plimba cu trenul peste tot și m-aș opri tot la a treia gară, fie ea într-o metropolă sau într-un sat rătăcit prin munți.

M-aș plimba cu trenul peste tot și m-aș opri tot la a treia gară, fie ea într-o metropolă sau într-un sat rătăcit prin munți. Mănânc tot ce se poate face de mâna omului, fie hummus, gazpacho, sushi, pavlova, lapte de pasăre, ciorbă de burtă sau mămăligă cu brânză, așa că de obicei caut să gust ce se gătește prin locurile în care ajung. M-aș pierde prin păduri de brazi, dar m-aș și scufunda constant în apă de mare. La ocean n-am ajuns dar m-aș duce până-n Islanda cu Björk cântând în căști.

Fotografiez copii, cupluri, modă, teatru, muzică, iar când plec departe, încerc să prind cum arată locul nou, cum vibrează, dacă vibrează și în ce fel trăiesc oamenii în altă parte. De dor de ducă plec de câte ori plec, cu rucsac în spate, papuci comozi și câte două perechi de ochelari de soare, iar când mă întorc acasă scriu pe relentlessss.blogspot.ro

 


 

Articole scrise de Anamaria Tatu

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >