facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Alice Izina

Alice Izina

Calator prin lume de-ar fi o meserie, as spune DA sa fie pentru mine!

Sa vad caldura verii in mii de ipostaze si rasaritul lunii si-al soarelui decent, sau stau cu umbra-n vorbe si sa adun suspine, de frunze inlacrimate a toamnei vant iscand, sa cuget printre stele si muntii sa-i cunosc, plutind in vraja lor si-a norilor visare, sa ma trezesc pe mare cu valuri jucause, plesnind de bucurie spre malul argintiu.

Sa ma invart cu macii pe campuri dezmierdate sa leg cununi pe frunte prin lanuri sa alerg si sarutand pamantul de el sa nu ma leg. Si cate si mai cate de lumi, orase, sate si munti, dealuri si ape, sa vad o lume intreaga cu pricini si dorinte cu oameni mici si mari cu multe nazuinte.

Sa zburd cu fluturi care prin lume se avanta, sa cant cu pasari cantul ce numai ele il stiu, sa poposesc in vale si crang si in pustiu, sa adulmec cerul aevea purpuriu. Si de sfarsit vreodata nicicand a se sfarsi caci visul meu cel mare-i spre zarile pustii, spre noi si noi senzatii si drumuri nestiute, spre locuri marginite de pasuri nebatute, sa urc si sa cobor sa merg si apoi sa zbor, sa inot iscand furtuna, sora sa-mi fie luna si soarele vestirea ca mi-am atins menirea!

 


 

Articole scrise de Alice Izina

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >