facebook

Ambasadori ghiduri-turistice.info

Adelina Acatrinei
4 poveşti scrise

1 Cel mai frumos oraș vizitat

Greu de ales doar unul, dar cred că voi opta pentru Agadir, Maroc. Atmosfera boemă, istoria impresionantă, oamenii calzi, arhitectura clădirilor și oceanul fac din el, unul dintre locurile mele preferate.

2 Un loc unde ai putea locui

Oriunde există mare. Un loc special pentru mine și un loc în care vreau să ajung anul astă este Lisabona. Mi se pare impresionantă și mi-ar place să locuiesc acolo.

3 O destinație recomandată cuplurilor

Pentru cupluri aș recomanda locuri cu atmosferă relaxantă și fără aglomerație, locuri care oferă o oarecare intimitate. Spre exemplu aș recomanda Bamberg, un oraș liniștit, cu un aer romantic potrivit pentru o vacanță în doi.

4 O destinație destinată românilor cu buget redus

Cazanele Dunării. Încă încerc să înțeleg de ce zona nu este mai intens promovată, avem atâtea locuri frumoase de văzut acolo iar peisajele te lasă fără respirație.

 

Adelina Acatrinei

Collect memories, not things!

Fii fericit acum, cu ce ai și nu renunța la visele tale pentru a trăi viața pe care alții o doresc pentru tine. Nu îți irosi viața încercând să faci mulți bani, mai bine trăiește pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor care te înconjoară.

Cine sunt eu?

My name is Adelina and I'm a Sea addict! Nu, nu cred că există un astfel de grup dar dacă ar exista, aș fi acceptată fără discuții. Iubesc marea, o iubesc atât de mult că aș putea dormi pe plajă sub cerul liber pentru totdeauna. Îmi place să călătoresc, să descopăr tradiții și culturi noi  și am atâtea de bifat pe lista mea "Locuri unde vreau să ajung" încât mă gândesc serios că mi-ar mai trebui o viață. Urmăresc cu pasiune multe bloguri de călătorii și am și câteva preferate pe care le citesc zilnic când îmi beau cafeaua. 

 


 

Articole scrise de Adelina Acatrinei

 
Înapoi la echipa noastră
x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >