DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cazare în București: Ramada Bucharest Majestic Hotel 4* - review

În timpul city break-ului meu la București am petrecut două nopți la Ramada Bucharest Majestic Hotel, chiar în Centrul Vechi al Capitalei. Acest hotel s-a dovedit a fi o alegere bună, mai ales datorită locației sale, chiar pe Calea Victoriei, foarte aproape de majoritatea atracțiilor turistice din București pe care plănuisem să le vizitez.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

City break în București: ce să faci o zi în Capitală

Ada a vizitat pentru prima dată Capitala și a rămas plăcut impresionată. Iată câte atracții turistice din București a reușit să descopere în 24 de ore!

DESCOPERĂ ROMÂNIA

6 festivaluri de muzică din București, pe care nu trebuie să le ratezi în 2017

Dacă până recent România nu stătea grozav la categoria festivaluri, în ultimii ani țara noastră a devenit un adevărat paradis pentru cei care se dau în vânt după muzică. Există evenimente pentru toate gusturile, de la rock, la world music, electro și chiar muzică clasică. Iată câteva dintre cele mai bune festivaluri din București, pe care nu ar trebui să le ratezi în 2017.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

7 idei romantice pentru luna îndrăgostiţilor

Ştim cât este de greu să fii şi original şi romantic, să planifici ceva minunat care să pară spontan, să impresionezi fără să exagerezi. Ne-am gândit deci, să te ajutăm. Iată 7 idei romantice pentru luna îndrăgostiţilor în Bucureşti.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Palatul Parlamentului, cea mai impresionantă clădire din România

Una dintre cele mai faimoase clădiri din România, Palatul Parlamentului este un adevărat simbol al Bucureștiului și o atracție turistică cu o istorie foarte controversată.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

5 locuri frumoase din București pentru iubitorii de muzică

Nu toată lumea știe că București se mândrește și cu locuri frumoase dedicate iubitorilor de muzică. Fie că vorbim de săli de concerte uimitoare, muzee fascinate sau adevărate oaze de liniște și relaxare, unde te poți bucura de acordurile tale favorite, iată care sunt cinci dintre cele mai frumoase locuri din București pentru melomani.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cele mai fascinante clădiri pe care le găsești în București

Fără îndoială, Bucureștiul este un oraș al arhitecturii pentru că la fiecare colț poți observa clădiri care scot în evidență contrastul dintre Bucureștiul istoric și capitala modernă a României.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

4 cele mai vizitate muzee din București

București are zeci de muzee interesante, dar câteva dintre ele sunt luate cu asalt de vizitatorii uimiți de comorile pe care le găzduiesc. Iată așadar care sunt cele mai vizitate muzee din București pe care nu ar trebui să le ratezi nici tu dacă vizitezi Capitala.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Top 5 atracții turistice pe care să le vizitezi când ești în București

Dacă și tu intenționezi să faci un city-break în București sau pur și simplu vrei să redescoperi locurile minunate din Capitală, iată care sunt cele mai importante atracții turistice pe care să le vizitezi atunci când ești în această metropolă fascinantă.

Total articole : 28 | Se afişează acum pagina 1 din 4