DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cetatea Râșnov - lecția de istorie de pe potecile pietruite

Cetatea Râșnov mi s-a părut dintotdeauna un loc magic. Fiind pasionată de castele și fortificații vechi, am decis să-i descopăr povestea. Drumul lung, cu startul tocmai din Timișoara, a meritat din plin atunci când am ajuns în orașul Râșnov și am văzut cetatea agățată de brazii din munți, precum o priveliște desprinsă din vederile de vacanță.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Castelul de Lut Valea Zânelor – popas de poveste pentru călătorii pasionați de locuri pitorești

Toată lumea vânează acest colț al zânelor din România, care pare desprins din basme sau din universul J. R. R. Tolkien. Dacă ai o pasiune pentru locuri magice, la fel ca mine, să știi că aici nu vei găsi zâne, dar vei avea ocazia să descoperi un ascunziș absolut fermecător.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Rozariul de la Mândruloc, județul Arad

Știai că în județul Arad se află cel mai mare rozariul din sud-estul Europei? Cunoscut și sub numele de Eutopia Gardens, Rozariul de la Mândruloc se mândrește cu mii de soiuri trandafiri multicolori din întreaga lume, fiind o destinație perfectă de weekend.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

5 motive să vizitezi Târgu Jiu

Deși nu este tocmai prima destinație care îți vine în minte atunci când te gândești la un city break în România, Târgu Jiu este un oraș interesant, cu o mulțime de locuri minunate ce merită vizitate. Iată câteva motive să vizitezi acest oraș frumos.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța de vară 2017: 13 atracții turistice din România de neratat

Vara este anotimpul ideal ca să explorezi locuri pe care nu le-ai văzut. Noi îţi recomandăm 13 locuri din România pe care să le vizitezi în acest sezon estival. Bucură-te de mare, lacuri cu ape cristaline, trasee spectaculoase care străbat munţii şi numeroase alte obiective turistice. Descoperă România alături de noi!

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Constanța

Unul dintre cele mai interesante județe din România, din punct de vedere turistic, Constanța nu este doar o destinație estivală. Pe lângă plajele de la malul Mării Negre, județul Constanța se mândrește cu o mulțime de situri arheologice, zone naturale minunate și una dintre cele mai eclectice culturi locale din țara noastre, influențată de nenumărate popoare care și-au lăsat amprenta asupra acestei regiuni.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: satul muzeu Ciocănești, județul Suceava

Una dintre cele mai fermecătoare localități din România, Ciocănești este un adevărat muzeu în aer liber care a atras atenția turiștilor de pretutindeni datorită caselor sale frumos decorate. Fiecare clădire din satul sucevean este frumos împodobite cu motive tradiționale sculptate, specifice Bucovinei. Această tradiție s-a păstrat din strămoși, la fel și o mulțime de alte obiceiuri fascinante, ce așteaptă să fie descoperite în acest colț paradisiac al României.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Hunedoara

Județul Hunedoara este unul dintre cele mai bogate din punct de vedere al atracțiilor turistice. Dacă te hotărăști să explorezi județul Hunedoara într-un weekend prelungit, iată care sunt cele mai importante atracții turistice din această zonă.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Salina Turda, județul Cluj

Una dintre cele mai populare atracții turistice din România, Salina Turda a atras atenția turiștilor din întreaga lume, după ce o serie de imagini cu interiorul salinei au devenit virale pe internet. După ce a fost recent renovată, Salina Turda a intrat rapid în topul celor mai îndrăgite obiective turistice din Europa, fiind vizitată de sute de mii de curioși în fiecare an.

Total articole : 762 | Se afişează acum pagina 7 din 85