DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Constanța

Unul dintre cele mai interesante județe din România, din punct de vedere turistic, Constanța nu este doar o destinație estivală. Pe lângă plajele de la malul Mării Negre, județul Constanța se mândrește cu o mulțime de situri arheologice, zone naturale minunate și una dintre cele mai eclectice culturi locale din țara noastre, influențată de nenumărate popoare care și-au lăsat amprenta asupra acestei regiuni.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: satul muzeu Ciocănești, județul Suceava

Una dintre cele mai fermecătoare localități din România, Ciocănești este un adevărat muzeu în aer liber care a atras atenția turiștilor de pretutindeni datorită caselor sale frumos decorate. Fiecare clădire din satul sucevean este frumos împodobite cu motive tradiționale sculptate, specifice Bucovinei. Această tradiție s-a păstrat din strămoși, la fel și o mulțime de alte obiceiuri fascinante, ce așteaptă să fie descoperite în acest colț paradisiac al României.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Hunedoara

Județul Hunedoara este unul dintre cele mai bogate din punct de vedere al atracțiilor turistice. Dacă te hotărăști să explorezi județul Hunedoara într-un weekend prelungit, iată care sunt cele mai importante atracții turistice din această zonă.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Salina Turda, județul Cluj

Una dintre cele mai populare atracții turistice din România, Salina Turda a atras atenția turiștilor din întreaga lume, după ce o serie de imagini cu interiorul salinei au devenit virale pe internet. După ce a fost recent renovată, Salina Turda a intrat rapid în topul celor mai îndrăgite obiective turistice din Europa, fiind vizitată de sute de mii de curioși în fiecare an.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cele mai pitorești trasee de bicicletă din România

Dacă vrei să descoperi minunățiile țării noastre pe două roți, atunci noi îți propunem câteva trasee de bicicletă, care te vor purta prin cele mai fermecătoare colțuri ale României, unde te poți delecta cu panorame incredibile, care îți vor înfrumuseța aventura. Iată care sunt cele mai pitorești trasee din bicicletă din România.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Braşovul într-o singură zi: 5 locuri de care te vei îndrăgosti!

Braşovul, cel mai frumos oraş transilvănean, este supranumit şi "oraşul de sub Tâmpa" şi cu siguranță este extrem de îndrăgit de românii dornici de vacanţă la munte.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Timiș

Timiș este unul dintre cele mai frumoase județe din România, unde, pe lângă orașele pitorești, ai ocazia să descoperi monumente naturale deosebite, castele elegante și peisaje fermecătoare. Dacă te-ai hotărât să petreci un weekend prelungit în vestul țării, iată ce să vizitezi în județul Timiș.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Cetatea Făgărașului, județul Brașov

Una dintre cele mai fascinante monumente istorice din județul Brașov este Cetatea Făgărașului, o fortăreață medievală cu o poveste fascinantă ce nu trebuie să lipsească de pe lista ta de călătorie. Indiferent de anotimp, Cetatea Făgărașului are un farmec aparte, iar muzeul pe care îl găzduiește debordează de artefacte interesante ce prezintă istoria fascinantă a Țării Făgărașului.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța de Rusalii 2017: 12 locuri din România pentru un mini-concediu minunat

Țara noastră se mândrește cu nenumărate locuri minunate care la început de vară sunt și mai frumoase. Așa că, de ce să nu profiți de mini-concediul de Rusalii și să-ți pui la punct o vacanță reușită aproape de casă? Ca să-ți venim în ajutor am întocmit o listă cu câteva destinații din România care sunt o destinație ideală pentru aceste zile, fie că vrei să vizitezi un loc arhicunoscut sau zone mai puțin populare, dar la fel de frumoase. Iată așadar ce locuri din România îți recomandăm să vizitezi în vacanța de Rusalii.

Total articole : 752 | Se afişează acum pagina 6 din 84