DESCOPERĂ ROMÂNIA

Amazing Romania, cea mai nouă aplicație dedicată locurilor minunate din țara noastră

O echipă de călători pasionați a pus la punct o nouă aplicație de smartphone, Amazig Romania, care îți arată toate locurile minunate din România și îți oferă informații folositoare, trackuri GPS, precum și o hartă care să te ajute să le găsești mai ușor.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Castelul Peleș, județul Prahova

Castelul Peleș se numără printre cele mai frumoase atracții turistice din România. Reședința regală s-a transformat într-un muzeu interesant, care atrage o mulțime de turiști, atât din țară, cât și din străinătate. Indiferent de sezon, Castelul Peleș este o destinație de weekend perfectă, care-i încântă atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

6 festivaluri de muzică din București, pe care nu trebuie să le ratezi în 2017

Dacă până recent România nu stătea grozav la categoria festivaluri, în ultimii ani țara noastră a devenit un adevărat paradis pentru cei care se dau în vânt după muzică. Există evenimente pentru toate gusturile, de la rock, la world music, electro și chiar muzică clasică. Iată câteva dintre cele mai bune festivaluri din București, pe care nu ar trebui să le ratezi în 2017.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Transfăgărășan

Zecile de curbe strânse, panoramele cu munții Făgăraș și minunatele obiective turistice de-a lungul său fac din Transfăgărășan o adevărat destinație de vacanță. Dacă vrei și tu să parcurgi acest traseu, noi îți prezentăm toate atracțiile turistice pe care le poți vizita de-a lungul șoselei Transfăgărășan.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Sovata, județul Mureș

Petru cei care sunt în căutarea unei destinații de weekend, Sovata este o variantă cât se poate de bună. Fie că vrei să te relaxezi la soare sau ești curios să încerci unul dintre tratamentele cu ape tămăduitoare, cu siguranță o să ai parte de câteva zile cât se poate de odihnitoare.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

6 peșteri din România în care să te ascunzi de caniculă

Vara poate deveni greu de suportat mai ales dacă te numeri printre cei care locuiesc în orașe mari, mereu gălăgioase. Cei care nu mai suportă mirosul de asfalt încins și soarele care arde tot mai tare atunci îți propunem o evadare din urban. Vino să descoperi unele dintre cele mai spectaculoase peșteri din România, în care te poți ascunde de caniculă.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Brașov – 9 obiective turistice pe care să le vizitezi într-o zi

Brașovul este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase orașe ale României și abia am așteptat să-i descopăr colțurile de poveste. Este un oraș atât de colorat încât fotografiile nici măcar nu au nevoie de filtre, iar munții din fundal îți dau impresia că peisajul face parte dintr-un tablou. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

10 hoteluri deosebite din România pentru o vacanță de neuitat

România se "laudă" cu câteva hoteluri ciudate, unde poți petrece o vacanță minunată. Fie că vorbim de căsuțe construite în copaci, un hotel făcut complet din gheață, castelul unui vampir faimos sau un complex cu un design futuristic, aceste hoteluri deosebite din România îți vor face vacanța de neuitat.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cu motocicleta pe drumurile din România

Știu preconcepțiile pe care majoritate participanților la trafic le au despre motocicliști. De aceea, pentru a spulbera măcar o parte din aceste prejudecăți, vreau să vă invit la o călătorie pe motocicletă pe drumurile din România!

Total articole : 762 | Se afişează acum pagina 5 din 85