DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța în Maramureș: Cimitirul Vesel din Săpânța și Mănăstirea Săpânța-Peri

Maramureșul adăpostește adevărate comori are României, locuri extraordinare pe care merită să le vizitezi cel puțin odată. Printre cele mai importante atracții turistice din Maramureș se regăsesc Cimitirul Vesel din Săpânța și Mănăstirea Săpânța-Peri.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cazare în București: Ramada Bucharest Majestic Hotel 4* - review

În timpul city break-ului meu la București am petrecut două nopți la Ramada Bucharest Majestic Hotel, chiar în Centrul Vechi al Capitalei. Acest hotel s-a dovedit a fi o alegere bună, mai ales datorită locației sale, chiar pe Calea Victoriei, foarte aproape de majoritatea atracțiilor turistice din București pe care plănuisem să le vizitez.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

City break în București: ce să faci o zi în Capitală

Ada a vizitat pentru prima dată Capitala și a rămas plăcut impresionată. Iată câte atracții turistice din București a reușit să descopere în 24 de ore!

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Tulcea

Județul Tulcea este una dintre cele mai diverse și interesante zone din România. Dacă plănuiești o excursie în această zonă, iată care sunt cele mai interesante atracții turistice din județul Tulcea.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cetatea Alba Carolina – locul formării României

Ambasadorul nostru Robert ne povestește despre minunata Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

17 fotografii minunate care te îndeamnă sa fugi pe litoralul românesc

E tot mai greu să facem față căldurii, iar agitația și aglomerația din orașe ne obosește din ce în ce mai tare. De aceea ți-am pregătit o galerie foto cu poze de pe litoralul românesc, care o să te îmbie să pleci cât mai repede spre mare. Ne vedem pe plaja!

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Transalpina

Cunoscută drept drumul printre nori, Transalpina este cea mai înaltă șosea din România, traversând Munții Parâng. Dacă vrei și tu să faci o excursie pe această șosea, iată ce obiective turistice poți vizita pe Transalpina.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

De ce să te întorci în Iași

Tânăra noastră ambasadoare Alina ne povestește despre ultima ei excursie prin Iași, orașul ei favorit din România.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Cetatea Șiria, județul Arad

Dacă ești îndrăgostit de drumeții sau dacă ești un împătimit al istoriei, atunci o destinație de weekend din România perfectă pentru tine este Cetatea Șiria. Pe drumul către fosta fortăreață o să te bucuri din plin de natură, iar în vârf de așteaptă un peisaj extraordinar. Mai mult, o să ai parte și de "entertainment", datorită parapantiștilor care plutesc în aer.

Total articole : 762 | Se afişează acum pagina 4 din 85