DESCOPERĂ ROMÂNIA

ReMarking Romania: participă la cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din țară

În această lună, Asociația ArtTour România organizează cel mai mare proiect de recondiționare a traseelor montane din țara noastră - ReMarking Romania. Aceasta este cea de-a doua ediție a proiectului și, în acest an, se va desfășura în Predeal.

 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța de toamnă 2017: 9 locuri din România unde să te bucuri de culorile sezonului

După câteva luni de caniculă, primele zile răcoroase de toamnă sunt impulsul de care avem nevoie pentru a ieși din casă și a explora locuri minunate noi. Așadar, dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de toamnă, noi îți propunem câteva locuri extraordinare din România, perfecte pentru a te bucura de noul sezon, dar și de copacii multicolori.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța în Maramureș: 8 atracții pe care nu trebuie să le ratezi

România se poate lăuda cu o mulțime de locuri încântătoare, care par desprinse din povești. Printre cele mai iubite dintre ele se numără minunatele atracții turistice din Maramureș, pe care orice împătimit al călătoriilor trebuie să le viziteze. Iată câteva obiective pe care nu ai voie să le ratezi dacă îți faci vacanța în Maramureș.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Dumbrava Sibiului, județul Sibiu

Dacă ai poftă de un weekend departe de gălăgia din oraș, atunci îți propun să faci o vizită la Dumbrava Sibiului. Este un loc minunat unde o să te poți bucura în voie de natură, iar atracțiile turistice de aici te vor încânta cu siguranță. Uite ce am văzut când am vizitat Dumbrava Sibiului. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanță de vară la Rânca

Rânca este una dintre cele mai frumoase stațiuni din județul Gorj, situată la poalele vârfului Păpușa, pe DN67C, denumit și Transalpina. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța în Maramureș: Mănăstirea Bârsana

Dacă ai decis să vizitezi cele mai frumoase atracții turistice din Maramureș atunci cu siguranță nu vrei să ratezi Mănăstirea Bârsana. Iată ce trebuie să știi despre acest loc minunat.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Iași

Cel mai important județ din estul României, Iași se mândrește cu o mulțime de atracții turistice fascinante, perfecte pentru o excursie de weekend. Dacă ai ales să vizitezi acest județ într-un weekend prelungit, iată care sunt cele mai importante atracții turistice din Iași.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cluj-Napoca, una dintre emblemele României

În ultimii ani, Cluj-Napoca a reușit să aibă un mare impact pozitiv asupra României mai ales pe plan economic și turistic. Acest oraș s-a remarcat odată cu primirea titlului de Capitală Europeană a Tineretului în 2015. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța în Maramureș: Muzeul Satului Maramureșean din Sighetu Marmației

Ești îndrăgostit de minunatele atracții turistice din Maramureș și de frumusețea de aici? Atunci trebuie neapărat să vizitezi și Muzeul Satului Maramureșean, locul ideal pentru a sărbători istoria și tradiția acestei zone excelente.

Total articole : 762 | Se afişează acum pagina 3 din 85