DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Tulcea

Județul Tulcea este una dintre cele mai diverse și interesante zone din România. Dacă plănuiești o excursie în această zonă, iată care sunt cele mai interesante atracții turistice din județul Tulcea.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cetatea Alba Carolina – locul formării României

Ambasadorul nostru Robert ne povestește despre minunata Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

17 fotografii minunate care te îndeamnă sa fugi pe litoralul românesc

E tot mai greu să facem față căldurii, iar agitația și aglomerația din orașe ne obosește din ce în ce mai tare. De aceea ți-am pregătit o galerie foto cu poze de pe litoralul românesc, care o să te îmbie să pleci cât mai repede spre mare. Ne vedem pe plaja!

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Transalpina

Cunoscută drept drumul printre nori, Transalpina este cea mai înaltă șosea din România, traversând Munții Parâng. Dacă vrei și tu să faci o excursie pe această șosea, iată ce obiective turistice poți vizita pe Transalpina.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

De ce să te întorci în Iași

Tânăra noastră ambasadoare Alina ne povestește despre ultima ei excursie prin Iași, orașul ei favorit din România.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Cetatea Șiria, județul Arad

Dacă ești îndrăgostit de drumeții sau dacă ești un împătimit al istoriei, atunci o destinație de weekend din România perfectă pentru tine este Cetatea Șiria. Pe drumul către fosta fortăreață o să te bucuri din plin de natură, iar în vârf de așteaptă un peisaj extraordinar. Mai mult, o să ai parte și de "entertainment", datorită parapantiștilor care plutesc în aer.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Amazing Romania, cea mai nouă aplicație dedicată locurilor minunate din țara noastră

O echipă de călători pasionați a pus la punct o nouă aplicație de smartphone, Amazig Romania, care îți arată toate locurile minunate din România și îți oferă informații folositoare, trackuri GPS, precum și o hartă care să te ajute să le găsești mai ușor.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Castelul Peleș, județul Prahova

Castelul Peleș se numără printre cele mai frumoase atracții turistice din România. Reședința regală s-a transformat într-un muzeu interesant, care atrage o mulțime de turiști, atât din țară, cât și din străinătate. Indiferent de sezon, Castelul Peleș este o destinație de weekend perfectă, care-i încântă atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

6 festivaluri de muzică din București, pe care nu trebuie să le ratezi în 2017

Dacă până recent România nu stătea grozav la categoria festivaluri, în ultimii ani țara noastră a devenit un adevărat paradis pentru cei care se dau în vânt după muzică. Există evenimente pentru toate gusturile, de la rock, la world music, electro și chiar muzică clasică. Iată câteva dintre cele mai bune festivaluri din București, pe care nu ar trebui să le ratezi în 2017.

Total articole : 754 | Se afişează acum pagina 3 din 84