DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța în Maramureș: Mănăstirea Bârsana

Dacă ai decis să vizitezi cele mai frumoase atracții turistice din Maramureș atunci cu siguranță nu vrei să ratezi Mănăstirea Bârsana. Iată ce trebuie să știi despre acest loc minunat.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Iași

Cel mai important județ din estul României, Iași se mândrește cu o mulțime de atracții turistice fascinante, perfecte pentru o excursie de weekend. Dacă ai ales să vizitezi acest județ într-un weekend prelungit, iată care sunt cele mai importante atracții turistice din Iași.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cluj-Napoca, una dintre emblemele României

În ultimii ani, Cluj-Napoca a reușit să aibă un mare impact pozitiv asupra României mai ales pe plan economic și turistic. Acest oraș s-a remarcat odată cu primirea titlului de Capitală Europeană a Tineretului în 2015. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța în Maramureș: Muzeul Satului Maramureșean din Sighetu Marmației

Ești îndrăgostit de minunatele atracții turistice din Maramureș și de frumusețea de aici? Atunci trebuie neapărat să vizitezi și Muzeul Satului Maramureșean, locul ideal pentru a sărbători istoria și tradiția acestei zone excelente.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța în Maramureș: Cimitirul Vesel din Săpânța și Mănăstirea Săpânța-Peri

Maramureșul adăpostește adevărate comori are României, locuri extraordinare pe care merită să le vizitezi cel puțin odată. Printre cele mai importante atracții turistice din Maramureș se regăsesc Cimitirul Vesel din Săpânța și Mănăstirea Săpânța-Peri.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cazare în București: Ramada Bucharest Majestic Hotel 4* - review

În timpul city break-ului meu la București am petrecut două nopți la Ramada Bucharest Majestic Hotel, chiar în Centrul Vechi al Capitalei. Acest hotel s-a dovedit a fi o alegere bună, mai ales datorită locației sale, chiar pe Calea Victoriei, foarte aproape de majoritatea atracțiilor turistice din București pe care plănuisem să le vizitez.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

City break în București: ce să faci o zi în Capitală

Ada a vizitat pentru prima dată Capitala și a rămas plăcut impresionată. Iată câte atracții turistice din București a reușit să descopere în 24 de ore!

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Tulcea

Județul Tulcea este una dintre cele mai diverse și interesante zone din România. Dacă plănuiești o excursie în această zonă, iată care sunt cele mai interesante atracții turistice din județul Tulcea.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cetatea Alba Carolina – locul formării României

Ambasadorul nostru Robert ne povestește despre minunata Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. 

Total articole : 752 | Se afişează acum pagina 2 din 84