DESCOPERĂ ROMÂNIA

Traseu de weekend: cum ajungi la Groapa Ruginoasă din Munții Bihorului

Unul dintre obiectivele turistice din România, pe care merită să-l vezi cel puțin o odată, este Groapa Ruginoasă, din Munții Bihorului.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Locuri minunate din România: cum ajungi pe Vârful Bihorul

Dacă ești îndrăgostit de natură și nu vrei să ratezi niciun peisaj spectaculos, atunci merită să-ți faci timp să urci pe Vârful Bihorul

DESCOPERĂ ROMÂNIA

ReMarking Romania: cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din țară, marchează un nou succes

Asociația ArtTour Romania a pus pe picioare un program ambițios, ReMarking Romania, în cadrul căruia s-au recondiționat o mulțime de trasee montane.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cum am devenit arcași la Arieșeni

Așa cum face de ani, echipa Ghiduri-turistice.info a decis că luna septembrie este perfectă pentru o scurtă vacanță de toamnă, în grup. Am hotărât că un weekend la Arieșeni este exact ce ne trebuie!

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Maramureș

Județul Maramureș este una dintre cele mai importante destinații turistice ale României. Dacă te hotărăști să petreci câteva zile aici, nu o să fii dezamăgit. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Cluj

Fie că vrei să petreci câteva zile într-unul dintre cele mai mari orașe din România, vrei să te bucuri de câteva momente în natură, în locuri spectaculoase, sau vrei să afli câte puțin despre istoria Transilvaniei, județul Cluj te așteaptă cu nenumărate opțiuni. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Traseul pe Vârful Omu, reamenajat de zeci de voluntari

În această vară, Vârful Omu s-a aflat în centrul unui nou proiect de amenajare și asigurare inițiat de Asociația pentru Natură Oxigen și OMNIASIG Vienna Insurance Group. Astfel, în iulie și august au avut loc trei etape de reamenajare a traseului care pornește din Bușteni și Gura Diham și duce spre Vârful Omu. 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

ReMarking Romania: participă la cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din țară

În această lună, Asociația ArtTour România organizează cel mai mare proiect de recondiționare a traseelor montane din țara noastră - ReMarking Romania. Aceasta este cea de-a doua ediție a proiectului și, în acest an, se va desfășura în Predeal.

 

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Vacanța de toamnă 2017: 9 locuri din România unde să te bucuri de culorile sezonului

După câteva luni de caniculă, primele zile răcoroase de toamnă sunt impulsul de care avem nevoie pentru a ieși din casă și a explora locuri minunate noi. Așadar, dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de toamnă, noi îți propunem câteva locuri extraordinare din România, perfecte pentru a te bucura de noul sezon, dar și de copacii multicolori.

Total articole : 755 | Se afişează acum pagina 1 din 84