DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Transalpina

Cunoscută drept drumul printre nori, Transalpina este cea mai înaltă șosea din România, traversând Munții Parâng. Dacă vrei și tu să faci o excursie pe această șosea, iată ce obiective turistice poți vizita pe Transalpina.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

De ce să te întorci în Iași

Tânăra noastră ambasadoare Alina ne povestește despre ultima ei excursie prin Iași, orașul ei favorit din România.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Cetatea Șiria, județul Arad

Dacă ești îndrăgostit de drumeții sau dacă ești un împătimit al istoriei, atunci o destinație de weekend din România perfectă pentru tine este Cetatea Șiria. Pe drumul către fosta fortăreață o să te bucuri din plin de natură, iar în vârf de așteaptă un peisaj extraordinar. Mai mult, o să ai parte și de "entertainment", datorită parapantiștilor care plutesc în aer.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Amazing Romania, cea mai nouă aplicație dedicată locurilor minunate din țara noastră

O echipă de călători pasionați a pus la punct o nouă aplicație de smartphone, Amazig Romania, care îți arată toate locurile minunate din România și îți oferă informații folositoare, trackuri GPS, precum și o hartă care să te ajute să le găsești mai ușor.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Castelul Peleș, județul Prahova

Castelul Peleș se numără printre cele mai frumoase destinații turistice din România. Reședința regală s-a transformat într-un muzeu interesant, care atrage o mulțime de turiști, atât din țară, cât și din străinătate. Indiferent de sezon, Castelul Peleș este o destinație de weekend perfectă, care-i încântă atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

6 festivaluri de muzică din București, pe care nu trebuie să le ratezi în 2017

Dacă până recent România nu stătea grozav la categoria festivaluri, în ultimii ani țara noastră a devenit un adevărat paradis pentru cei care se dau în vânt după muzică. Există evenimente pentru toate gusturile, de la rock, la world music, electro și chiar muzică clasică. Iată câteva dintre cele mai bune festivaluri din București, pe care nu ar trebui să le ratezi în 2017.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Transfăgărășan

Zecile de curbe strânse, panoramele cu munții Făgăraș și minunatele obiective turistice de-a lungul său fac din Transfăgărășan o adevărat destinație de vacanță. Dacă vrei și tu să parcurgi acest traseu, noi îți prezentăm toate atracțiile turistice pe care le poți vizita de-a lungul șoselei Transfăgărășan.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Sovata, județul Mureș

Petru cei care sunt în căutarea unei destinații de weekend, Sovata este o variantă cât se poate de bună. Fie că vrei să te relaxezi la soare sau ești curios să încerci unul dintre tratamentele cu ape tămăduitoare, cu siguranță o să ai parte de câteva zile cât se poate de odihnitoare.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

6 peșteri din România în care să te ascunzi de caniculă

Vara poate deveni greu de suportat mai ales dacă te numeri printre cei care locuiesc în orașe mari, mereu gălăgioase. Cei care nu mai suportă mirosul de asfalt încins și soarele care arde tot mai tare atunci îți propunem o evadare din urban. Vino să descoperi unele dintre cele mai spectaculoase peșteri din România, în care te poți ascunde de caniculă.

Total articole : 733 | Se afişează acum pagina 1 din 82