CONCEDIU LA MARE

5 motive pentru o vacanță în Mallorca toamna

Mallorca este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Spania, mai ales pentru iubitorii de soare și mare. Deși majoritatea turiștilor își fac vacanța în Mallorca în timpul verii, cei care nu ajung să-și ia liber în sezonul estival vor fi surprinși să afle că această insulă este o destinație perfectă de vacanță chiar și în lunile mai răcoroase. 

CONCEDIU LA MARE

O destinaţie pe ecranul tău : staţiunea Cala Pi din Mallorca

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru staţiunea Cala Pi din Mallorca.

Cala Pi este o staţiune într-un mic golf înconjurat de stânci din Mallorca, una dintre cele cinci insule baleare dintre Spania şi Africa de Nord. Este situată la aproximativ 40 km de Palma şi 17 km de orăşelul Llucmajor, localizat în partea de sud a insulei. Aproximativ 140 de metri de plajă cu nisip alb se învăluie în apa turcoaz a mării mediterane.

CONCEDIU LA MARE

Luna de miere in micul sat pescaresc Porto Colom, insula Mallorca

Anul trecut, in septembrie, am fost in luna de miere in insula Mallorca, in micul sat pescaresc Porto Colom. A fost o vacanta de senzatie, plina de liniste si peisaje exotice.

Am vizitat toata zona estica a insulei Mallorca, cu precadere peisajele naturale si plajele. Locul este linistit, caracterizat de un pitoresc aparte, departe de agitatia metropolelor.

Total articole : 3 | Se afişează acum pagina 1 din 1