CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Italia: cele mai frumoase stațiuni de pe coasta estică

Coasta estică a Italiei, de la Marea Adriatică, are unele dintre cele mai frumoase stațiuni, majoritatea fiind și ușor de accesat din România. Dacă în această vară plănuiești un concediu la mare în Italia, noi îți recomandăm câteva stațiuni minunate de la Marea Adriatică

CONCEDIU LA MARE

Cele mai interesante atracții turistice din Thassos

Dacă ți-ai propus să-ți faci vacanța în Grecia, insula Thassos este cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri. Plajele însorite cu nisip fin sau cele cu pietre, importantele situri arheologice și muzeele sunt doar câteva dintre excelentele atracții turistice din Thassos.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Turcia: cum să ajungi cu mașina pe litoralul turcesc

Dacă vrei să-ți faci vacanța de vară pe litoralul turcesc, dar nu îți dorești o vacanță de tip all inclusive, ci mai multă libertate și aventură, noi îți recomandăm să mergi cu mașina până pe Coasta de Turcoaz. 

CONCEDIU LA MARE

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru pentru o vacanță de vară ideală

O vacanță în Muntenegru este ideală dacă vrei să te bucuri din plin de un sejur relaxant, la malul mării. Aici o să găsești unele dintre cele mai bune plaje din lume, iar noi am selectat pentru tine câteva variante excelente. Fie că vrei ceva liniștit sau o plajă perfectă pentru petreceri, Muntenegru este destinația perfectă.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Grecia: cele mai frumoase atracții turistice din Corfu Town

Pentru mine nu există vacanță de vară fără măcar câteva zile la plajă, într-un loc frumos. Grecia este una dintre destinațiile mele favorite de vară, iar astăzi am să vă port printr-un tur al capitalei insulei Corfu... Corfu Town.

CONCEDIU LA MARE

Cele mai frumoase insule secrete din Croația, de care nu ai auzit

Dacă îți dorești o vacanță liniștită, care să te poarte departe de gălăgia cotidiană, s-ar putea să fie destul de greu să găsești o destinație exotică pe gustul tău. De aceea îți propunem câteva dintre cele mai frumoase insule secrete din Croația, niște locuri spectaculoase, de care probabil nu ai auzit până acum. 

CONCEDIU LA MARE

Cum să ajungi cu mașina din România pe Coasta de Azur

Coasta de Azur este deseori percepută drept o destinație de lux ce presupune un buget de vacanță generos. Dar, asta nu înseamnă că cei cu poftă de explorat nu pot ajunge pe Riviera Franceză cu propriul autovehicul. Deși sună complicat, îți voi spune exact cum să ajungi cu mașina pe Coasta de Azur și cât te poate costa.

CONCEDIU LA MARE

Cât costă o vacanţă în Costa Brava în 2017

Spania este o destinaţie de vacanţă ideală pentru vară. Chiar dacă nu îți plănuiești vacanța de vară în plin sezon estival, în Costa Brava temperaturile se mențin ridicate până la finalul lui septembrie, astfel încât ai suficient timp la dispoziție să-ți plănuiești un concediu de neuitat. Iată așadar cum poți ajunge în acest loc minunat și cât costă o vacanță în Costa Brava.

CONCEDIU LA MARE

Cât costă o vacanță pe litoralul românesc în 2017

Vara este deja aici așa că ar fi cazul să-ți pui la punct planurile de concediu. Dacă încă nu te-ai hotărât asupra unei destinații, noi îți propunem litoralul românesc. Pentru asta ți-am pregătit câteva sugestii pentru o vacanță de vis pe litoralul Mării Negre.

Total articole : 183 | Se afişează acum pagina 2 din 21