CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Italia: cum să ajungi cu mașina în Cinque Terre

Cinque Terre este una dinte cele mai colorate locuri din Europa, o salbă de cinci localități cocoțate pe versanți deasupra valurilor perfect albastre ale Mediteranei. Deoarece Italia este una dintre destinațiile mele favorite de vacanță, nu se putea să nu explorez acest loc îndeaproape. Iată așadar cum am ajuns cu mașina în Cinque Terre.

CONCEDIU LA MARE

Dansând pe plajă: patru festivaluri de muzică de pe litoral pentru o vacanța de neuitat

Mare, plaje însorite și multă muzică pe gustul tău. Sună foarte bine, nu-i așa? Poți să te bucuri de toate chiar pe litoralul românesc și asta pentru că în vara aceasta se pregătesc festivaluri de muzică la mare dintre care să alegi. Că ești fan rock, electro, folk și nu numai, le ai pe toate chiar la malul Mării Negre. 

CONCEDIU LA MARE

Meteora, o adevărată minune în inima Greciei

O vacanța în Grecia poate să mulțumească toate tipurile de turiști. Printre multitudinea de atracții se numără și Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, un loc minunat pe care trebuie să-l vizitezi cel puțin odată. Eu am rămas fascinat de frumusețea și liniștea de aici și sunt sigur că și pentru tine va fi la fel.

CONCEDIU LA MARE

Locuri incredibile: Palatul Achilleion, Grecia

Palatul Achilleion este unul dintre cele mai frumoase din Europa, un obiectiv turistic pe care merită să-l vizitezi cel puțin odată. Acesta a fost construit la cererea Împărătesei Austriei, Sisi. Impunătoarea clădire se află la câțiva kilometri de Corfu Town, de pe insula cu același nume, din Grecia. Nu are cum să nu-ți placă un astfel de loc fermecător!

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Italia: cele mai frumoase stațiuni de pe coasta estică

Coasta estică a Italiei, de la Marea Adriatică, are unele dintre cele mai frumoase stațiuni, majoritatea fiind și ușor de accesat din România. Dacă în această vară plănuiești un concediu la mare în Italia, noi îți recomandăm câteva stațiuni minunate de la Marea Adriatică

CONCEDIU LA MARE

Cele mai interesante atracții turistice din Thassos

Dacă ți-ai propus să-ți faci vacanța în Grecia, insula Thassos este cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri. Plajele însorite cu nisip fin sau cele cu pietre, importantele situri arheologice și muzeele sunt doar câteva dintre excelentele atracții turistice din Thassos.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Turcia: cum să ajungi cu mașina pe litoralul turcesc

Dacă vrei să-ți faci vacanța de vară pe litoralul turcesc, dar nu îți dorești o vacanță de tip all inclusive, ci mai multă libertate și aventură, noi îți recomandăm să mergi cu mașina până pe Coasta de Turcoaz. 

CONCEDIU LA MARE

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru pentru o vacanță de vară ideală

O vacanță în Muntenegru este ideală dacă vrei să te bucuri din plin de un sejur relaxant, la malul mării. Aici o să găsești unele dintre cele mai bune plaje din lume, iar noi am selectat pentru tine câteva variante excelente. Fie că vrei ceva liniștit sau o plajă perfectă pentru petreceri, Muntenegru este destinația perfectă.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Grecia: cele mai frumoase atracții turistice din Corfu Town

Pentru mine nu există vacanță de vară fără măcar câteva zile la plajă, într-un loc frumos. Grecia este una dintre destinațiile mele favorite de vară, iar astăzi am să vă port printr-un tur al capitalei insulei Corfu... Corfu Town.

Total articole : 178 | Se afişează acum pagina 1 din 20