CONCEDIU LA MARE

5 lucruri de știut înainte de o vacanță în Corfu

Dacă cineva m-ar întreba ce este important de știut înainte de a pleca spre Insula de Smarald iata ce i-as povesti.

CONCEDIU LA MARE

5 motive să-ți faci vacanța de toamnă în Sicilia

Mâncare excelentă, vinuri minunate, festivaluri care te fac să zâmbești! Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să-ți faci vacanța de toamnă în Sicilia.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Portugalia: o săptămână de vis la ocean în Espinho

Ada și-a petrecut vacanța de vară la malul Oceanului Atlantic, în fermecătoarea stațiune Espinho din Portugalia. Uite ce concediu minunat a avut!

CONCEDIU LA MARE

5 motive pentru o vacanță în Mallorca toamna

Mallorca este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Spania, mai ales pentru iubitorii de soare și mare. Deși majoritatea turiștilor își fac vacanța în Mallorca în timpul verii, cei care nu ajung să-și ia liber în sezonul estival vor fi surprinși să afle că această insulă este o destinație perfectă de vacanță chiar și în lunile mai răcoroase. 

CONCEDIU LA MARE

Așteptări versus realitate: 10 plaje faimoase din lume – GALERIE FOTO

Dacă ești curios să vezi aceste locuri, ți-am pregătit o galerie cu unele dintre cele mai faimoase plaje din lume... așa cum arată ele în realitate.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Italia: cum să ajungi cu mașina în Cinque Terre

Cinque Terre este una dinte cele mai colorate locuri din Europa, o salbă de cinci localități cocoțate pe versanți deasupra valurilor perfect albastre ale Mediteranei. Deoarece Italia este una dintre destinațiile mele favorite de vacanță, nu se putea să nu explorez acest loc îndeaproape. Iată așadar cum am ajuns cu mașina în Cinque Terre.

CONCEDIU LA MARE

Dansând pe plajă: patru festivaluri de muzică de pe litoral pentru o vacanța de neuitat

Mare, plaje însorite și multă muzică pe gustul tău. Sună foarte bine, nu-i așa? Poți să te bucuri de toate chiar pe litoralul românesc și asta pentru că în vara aceasta se pregătesc festivaluri de muzică la mare dintre care să alegi. Că ești fan rock, electro, folk și nu numai, le ai pe toate chiar la malul Mării Negre. 

CONCEDIU LA MARE

Meteora, o adevărată minune în inima Greciei

O vacanța în Grecia poate să mulțumească toate tipurile de turiști. Printre multitudinea de atracții se numără și Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, un loc minunat pe care trebuie să-l vizitezi cel puțin odată. Eu am rămas fascinat de frumusețea și liniștea de aici și sunt sigur că și pentru tine va fi la fel.

CONCEDIU LA MARE

Locuri incredibile: Palatul Achilleion, Grecia

Palatul Achilleion este unul dintre cele mai frumoase din Europa, un obiectiv turistic pe care merită să-l vizitezi cel puțin odată. Acesta a fost construit la cererea Împărătesei Austriei, Sisi. Impunătoarea clădire se află la câțiva kilometri de Corfu Town, de pe insula cu același nume, din Grecia. Nu are cum să nu-ți placă un astfel de loc fermecător!

Total articole : 183 | Se afişează acum pagina 1 din 21