BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 trasee rutiere din Italia pentru un road trip de neuitat – partea a doua

Italia este destinația ideală pentru un road trip indiferent de anotimp. Iată ce trasee rutiere din Italia îți recomandăm pentru următorul tău road trip.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 trasee rutiere din Italia pentru un road trip de neuitat – partea întâi

Italia este destinația perfectă pentru călătorii lungi cu mașina, pe coaste pitorești, prin sate izolate, printre piscuri și ruine vechi de milenii.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanță în Italia: pe urmele antichității la Pompeii Scavi

Italia este împânzită cu situri arheologice fascinante, unde poți descoperi urmele civilizațiilor antice. Printre cele mai interesante astfel de locuri se numără și Pompeii, un uriaș oraș antic aflat în apropiere de Napoli. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 hoteluri deosebite din Toscana pentru o vacanță de neuitat

Toscana este fără niciun dubiu una dintre cele mai frumoase regiuni ale Europei, fiind și una dinte cele mai căutate destinații de vară. Pentru ca șederea turiștilor să fie cât mai plăcută, aici au răsărit câteva dintre cele mai interesante locuri de cazare din Italia. Mai jos vă prezentăm lista de hoteluri deosebite din Toscana, la care merită să stai. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanță în Italia: cum să ajungi cu mașina pe Coasta Amalfi

Coasta Amalfi sau Costiera Amalfitana este una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia, iar această distincție nu este tocmai ușor de obținut într-o țară atât de pitorească. Dacă ți-am stârnit interesul, iată cum poți ajunge cu mașina pe Coasta Amalfi și cam cât costă o astfel de "distracție".

BUSOLA CĂLĂTORULUI

În imagini: 20 de motive pentru o vacanță în Italia

Italia nu este doar pentru turiștii cu poftă de pizza, paste și vin delicios. Gastronomia acestei țări sub formă de cizmă este într-adevăr un motiv important pentru o vizită, dar orașele istorice, munții înzăpeziți, plajele largi și nenumăratele muzee te vor convinge că Italia este o destinație de vacanță incredibilă indiferent de sezon.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Pe cărări din Umbria - Cascada Marmore din Terni

Deși am pornit în explorarea Toscanei, nu ne-am putut abține să dăm o raită prin vecina Umbria, mai ales după ce ne-au dat târcoale câteva sugestii de nerefuzat. Așa că am pus pe listă înainte de a pleca la drum cascada din Marmore, pe care abia am încăput-o în programul super încărcat.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Aventuri în Toscana, partea a VIII-a - 28 de imagini care te cheamă în Florența

Capitala Toscanei găzduiește unele din cele mai valoroase capodopere din lume. Dacă nu ai ales încă următoarea destinație de vacanță și Florența nu a fost până acum în lista ta, iată câteva imagini care să te tenteze spre frumosul oraș!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Aventuri în Toscana, partea a VII-a - spre San Gimignano prin plantațiile nesfârșite de viță de vie

Una dintre perioadele cele mai frumoase de vizitat Toscana este fără doar și poate toamna, înainte de culegerea recoltei (vendemmia). Câmpuri întregi de viță de vie de care atârnă greu strugurii copți, imaginile sunt atât de aproape de perfecțiune!

Total articole : 57 | Se afişează acum pagina 1 din 7