BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cum se vede Pământul din spațiu: 14 poze extraordinare

Puțini sunt cei care au ocazia să vadă "pe viu" Pământul din spațiu. Din fericire, cei de la NASA au decis să împărtășească cu restul lumii câteva fotografii extraordinare cu Terra.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 videouri care te învață cum să faci poze de vacanță ca un profesionist

Unele dintre cele mai de preț amintiri care rămân după o călătorie sunt fotografiile. De multe ori ne alegem însă cu poze de vacanță nereușite, care nu prezintă minunatele locuri vizitate la adevărata lor valoare. De aceea îți recomandăm câteva videoclipuri, dar și unele canale de YouTube, care te vor învăța să faci poze de vacanța ca un adevărat profesionist.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Locuri incredibile: Cetatea Semendria, Serbia

Cetatea Semendria este unul dintre cele mai importante monumente ale Serbiei. Cu o istorie bogată, desprinsă parcă din povești, fortăreața este o adevărată capodoperă a arhitecturii medievale. O plimbare pe aici te va purta în trecut.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai frumoase poze: 5 aplicații de telefon pentru editare foto

Când mergi în vacanță nu ai cum să reziști tentației de a face o mulțime de poze. Că e vorba de clădiri spectaculoase, plaje care par desprinse din filme, peisaje pitorești sau... farfurii cu mâncare, cu toții vrem să facem fotografii cât mai reușite, direct cu telefonul mobil. De aceea am selectat pentru tine câteva aplicații pentru editat poze, care se pot folosi ușor și dau rezultate excelente.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Canada – țara metropolelor vibrante și a panoramelor spectaculoase

Atunci când se gândesc la Canada, majoritatea turiștilor își imaginează multă zăpadă, urși polar, inuiți și cherestegii adunați în jurul focurilor de tabără. Dar Canada înseamnă mult mai mult decât atât.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 conturi de Instagram care îți arată frumusețile României

Instagram a devenit o adevărată Mecca pentru cei pasionați de fotografie și călătorii. Iar când cele două pasiuni se împletesc rezultă conturi de Instagram superbe care te fac să visezi cu ochii deschiși la următoarea vacanță. Hai să-i cunoaștem pe acei "instagrammeri" din România care ne arată frumusețile țării noastre.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

7 experiențe spectaculoase de care să ai parte în iulie

În iulie canicula pune stăpânire peste emisfera nordică și parcă toată lumea vrea să evadeze din orașele de baștină în căutarea unui loc fabulos. În cazul în care nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță pentru această lună sau ți-au mai rămas câteva zile în care nu știi ce să faci, noi îți propunem șapte experiențe spectaculoase de care să ai parte în iulie.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 conturi de Instagram care te îndeamnă să călătorești

Unul dintre cele mai populare hashtaguri de pe Instagram este #travel, iar sutele de milioane de poze indexate aici ne poartă prin cele mai îndepărtate și pitorești locuri de pe glob. Dacă vrei să te delectezi și tu cu imagini minunate, iată 10 conturi de Instagram care te îndeamnă să călătorești.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Așteptări versus realitate: 13 locuri celebre din lume - GALERIE FOTO

Există o mulțime de destinații turistice pe care cu toții știm că trebuie să le vizităm "cel puțin odată în viață". Te-ai întrebat însă, vreodată, cum arată aceste locuri celebre din lume în realitate?

Total articole : 982 | Se afişează acum pagina 9 din 110