BUSOLA CĂLĂTORULUI

Franța: circuit pe magicul tărâm al Bretaniei - partea a IV-a

Daniel își continuă periplul prin superba regiune franceză Bretania. De această dată ne ghidează prin departamentul Morbihan. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai frumoase campinguri din Germania, perfecte dacă iubești natura

Dacă te-ai săturat de gălăgia din oraș și îți dorești o escapadă din cotidian, atunci câteva zile în natură sunt exact ce îți trebuie. Îți recomandăm câteva dintre cele mai frumoase zone de camping din Germania, locuri perfecte pentru relaxare, dar și pentru drumeții și plimbări de neuitat. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Franța: circuit pe magicul tărâm al Bretaniei - partea a III-a

Daniel își continuă explorarea spre vest a coastei bretone din departamentul Côtes-d'Armor, trecând prin localități cu nume arhaice tot mai greu de pronunțat.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 muzee din Europa perfecte pentru cei mai mici dintre turiști

Atunci când pleci în vacanță cu prichindeii trebuie să te asiguri că obiectivele pe care le-ai ales sunt și pe gustul lor. Din fericire, pe continentul nostru există destule atracții turistice pentru copii pe care merită să le vizitezi. Iată câteva muzee din Europa care te vor fascina atât pe tine cât și pe micuțul tău.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

5 idei interesante ca să te bucuri din plin de pozele de vacanță

Ca orice turist pasionat, cu siguranță te întorci din călătoriile tale cu o mulțime de poze de vacanță excelente. De cele mai multe ori, câteva dintre ele ajung pe rețelele de socializare, iar restul sunt uitate pe telefonul mobil sau pe calculator. Ca să te bucuri din plin de fotografiile tale, îți propunem câteva idei pentru a le pune cu adevărat în valoare.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Bagaje de mână gratuite la Wizz Air, din această toamnă

Compania aeriană low cost Wizz Air a anunțat că nu va mai percepe nicio taxă pentru bagajul mare de mână, pentru orice zbor, începând cu 29 octombrie 2017.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

O vacanță de vis: vizitează cele mai grozave parcuri de distracții din lume

Dacă îți dorești să ai o vacanță pe care nu o să o uiți niciodată, atunci avem o propunere excelentă pentru tine. Ce ar fi să vizitezi un parc de distracții? Ți-am pregătit o listă cu cele mai tari parcuri de distracție, locuri perfecte pentru o vacanță cu copiii.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai impresionante gări din lume

În anumite orașe principalele stații feroviare sunt adevărate bijuterii arhitectonice, unele cu povești vechi de secole, altele adevărați mastodonți sclipitori desprinși parcă din filmele SF. Iată care sunt cele mai impresionante gări din lume.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

8 experiențe spectaculoase de care să ai parte în august

August este ultima lună oficială de vară și ultima șansă pentru o vacanță estivală deosebită. Iată ce destinații incredibile îți propunem pentru această lună!

Total articole : 982 | Se afişează acum pagina 7 din 110