BUSOLA CĂLĂTORULUI

9 locuri din Norvegia pentru poze deosebite

Nu ştiu dacă nu am spus deja de prea multe ori că Norvegia este o ţară cu peisaje incredibil de frumoase. Dacă nu ai ajuns încă să ne crezi pe cuvânt, dacă nu îţi doreşti deja o vacanţă în Norvegia, îţi oferim 9 motive foto pentru a te convinge. După lista locurilor de mai jos vei înţelege de ce Norvegia este o ţară deosebit de apreciată de fotografii din întreaga lume!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

AirReporter #26: planifică-ți călătoria pe 2016 cu Alitalia

Dacă vrei să te bucuri de o vacanţă frumoasă, atunci beneficiază de oferta Alitalia!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Lectura de weekend: motive pentru a călători

Fiecare dintre noi avem niște motive pentru care mergem în vacanțe: vrem să ne relaxăm, să descoperim lumea, să escaladăm munți înalți, să stăm la soare pe plaje de vis sau poate să fotografiem panorame minunate. Fie că alegem să călătorim pentru mâncare, peisaje, obiective turistice sau unicitatea locului, ceea ce este esențial este să găsim exact ceea ce căutăm în vacanțele noastre. Inspiră-te din călătoriile săptămânii acesteia.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

AirReporter #25: vacanţe fericite cu Austrian Airlines

Dacă vrei să te bucuri de o vacanţă frumoasă, atunci beneficiază de oferta Austrian Airlines!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

AirReporter #24: Tarom - city break de Rusalii

Dacă vrei să te bucuri de o vacanţă frumoasă de Rusalii, atunci beneficiază de oferta Tarom!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

CONCURS: Citeşte-ne şi câştigă

Te invităm la un nou concurs. Înscrie-te la newsletter şi primeşti premii pentru călătorii perfecte!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanţă în Serbia: concediu pentru papilele gustative sau ce să mănânci

Dacă îţi iei o vacanţă în Serbia trebuie să-ţi pregăteşti serios papilele gustative şi stomacul. Mâncare multă şi bună, bături pe măsură şi cam tot ce îţi poţi dori pentru a-ţi reîncărca bateriile şi pentru a gusta o mulţime de delicatese noi... sau mai puţin noi.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanţă în Serbia: Fermele tradiţionale sârbeşti

Regiunea Vojvodina, în apropiere de oraşe precum Novi Sad sau Subotica, este plină de ferme tradiţionale, aşa numitele salaši. Aceste locuri sunt dedicate gastronomiei tradiţionale şi relaxării într-un decor specific sau romantic. Unele dintre acestea oferă nu numai câteva ore de relaxare şi mâncare delicioasă, ci şi posibilitatea de a rămâne peste noapte în mijlocul naturii.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanţă în Serbia: Lacul Palić

Lacul Palić se află la doar 8 km de Subotica şi este un loc ideal pentru cei care vor să se bucure de aer curat, de o plimbare în natură şi poate şi de câteva sporturi pe apă. Parcul, grădina zoologică, micile palate, plajele şi terasa suspendată pe apă fac deliciul celor care ajung să viziteze Lacul Palić din Serbia.

Total articole : 982 | Se afişează acum pagina 60 din 110