BUSOLA CĂLĂTORULUI

Rome2rio – portalul care îți spune cum să ajungi... oriunde

Indiferent unde și cum preferi să călătorești, înainte de a pleca la drum trebuie să-ți faci "temele" și să te documentezi cum să ajungi la destinație și ce locuri minunate poți vizita odată ajuns acolo. Rome2rio.com este un portal care te ajută să-ți faci toate aceste "teme" mult mai ușor. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai frumoase destinații din lume unde poți să călătorești singur

În ultimii ani "solo traveling" a devenit o opțiune tot mai populară în rândul turiștilor. Cu alte cuvinte, o călătorie singur este o experiență pe care merită să o încerci cel puțin odată. Iată câteva dintre cele mai frumoase destinații pe care poți să le descoperi pe cont propriu.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Minuni ale naturii: cele mai sălbatice locuri din Europa

Dacă ești îndrăgostit de natură atunci există câteva locuri incredibile pe care trebuie să le vezi. Cu peisaje incredibile, culori năucitoare, aer curat și o mulțime de activități pentru turiști, îți prezentăm câteva dintre cele mai sălbatice locuri din Europa.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 hoteluri deosebite din Asia, care par desprinse din povești

Asia își impresionează vizitatorii cu miile de atracții turistice pe care le oferă, dar și cu unele dintre cele mai interesante hoteluri din lume. Vorbim despre construcții care par desprinse din povești sau de locuri de cazare cu decoruri cum nu ai mai văzut până acum.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

8 experiențe spectaculoase de care să ai parte în septembrie

Septembrie înseamnă nu doar ultimele zile de vară, cu temperaturi ridicate și mult soare, ci și primele momente de toamnă, cu frunze colorate și ploi răcoroase. Iată ce experiențe îți propunem în această lună!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Orașe din lume care par desprinse din basme - GALERIE FOTO

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să trăiești într-un basm? Ei bine, există orașe care chiar par desprinse din poveștile cu zâne. Îți prezentăm câteva dintre cele mai frumoase orașe din lume, ale căror arhitectură deosebită și peisaje excepționale le fac să pare rupte din imaginație. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

6 playlist-uri cu muzică de călătorie, perfecte pentru vacanța ta

Muzica și călătoriile merg mână în mână. Astfel, pentru ca vacanțele tale să aibă cele mai frumoase coloane sonore îți propunem câteva playlist-uri cu muzică de călătorie.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Traseu rutier prin cele mai frumoase orașe din Europa Centrală

Bătrânul nostru continent parcă a fost "inventat" pentru excursiile cu mașina. De această dată îți propunem un traseu ceva mai lung, pentru care vei avea nevoie de cel puțin 10 zile, dar care te va purta prin cele mai fermecătoare orașe din Europa centrală. Ești pregătit de drum?

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 hoteluri deosebite din Toscana pentru o vacanță de neuitat

Toscana este fără niciun dubiu una dintre cele mai frumoase regiuni ale Europei, fiind și una dinte cele mai căutate destinații de vară. Pentru ca șederea turiștilor să fie cât mai plăcută, aici au răsărit câteva dintre cele mai interesante locuri de cazare din Italia. Mai jos vă prezentăm lista de hoteluri deosebite din Toscana, la care merită să stai. 

Total articole : 981 | Se afişează acum pagina 6 din 109