BUSOLA CĂLĂTORULUI

Locuri incredibile: Valea Wachau, Austria

Dacă vrei să descoperi unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa, atunci trebuie să faci o vizită pe Valea Wachau, din Austria. Aici o să ai parte de un peisaj extraordinar, dar și de o mulțime de atracții turistice interesante, care cu siguranță o să te impresioneze.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

8 experiențe spectaculoase de care să ai parte în octombrie

Dacă vrei să mergi în concediu în această lună, dar nu te-ai hotărât asupra unei destinații, iată câteva experiențe spectaculoase de care să ai parte în octombrie.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 hoteluri deosebite din Elveția care te vor fascina

Elveția este faimoasă pentru ciocolată, ceasuri, stațiuni de schi excelente și multe altele. Totuși, puțini știu că este o țară unde turiștii se pot bucura de hoteluri deosebite, cum rar mai găsești.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 obiective turistice emblematice, văzute dintr-o perspectivă aparte - GALERIE FOTO

Dacă ești îndrăgostit de călătorii și vrei să vezi cât mai multe locuri spectaculoase din lume, atunci sigur ești și un împătimit al fotografiilor cu obiective turistice emblematice, care te fac să vrei să pleci la drum. Ți-am pregătit o galerie foto cu 10  obiective turistice celebre, văzute dintr-o perspectivă aparte.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cum să călătorești cu trenul prin Italia: sfaturi pentru cei care vor să viziteze cât mai mult

Deși majoritatea preferă să călătorească cu mașina, atunci când vine vorba de vacanța în Italia, vehiculul pe patru roți nu este cel mai bun mijloc de transport. Iată cum să călătorești cu trenul în Italia!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Airbnb – portalul care îți caută locul de cazare perfect pentru tine

Indiferent că e vorba despre o vacanță exotică, o escapadă în munți sau un city break într-un oraș plin de viață, cu toții vrem să stăm în locuri cât mai atractive, la prețuri acceptabile. Pentru asta există airbnb.com, portalul care te ajută să-ți găsești locul de cazare perfect pentru tine.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Locuri incredibile din lume: Dubai Miracle Garden

Dubai este cunoscut ca fiind un oraș al recordurilor. Astfel, nu e de mirare ca cea mai mare grădină cu flori din lume se află tot aici. Vorbim despre un loc care pare desprins din povești, plin de culoare, miresme și... magie. Bun venit în Dubai Miracle Garden!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

7 itinerarii prin Europa pentru 7 tipuri de turiști

Europa este unul dintre cele mai diverse continente, cu o multitudine de destinații de vacanță ce poate satisface orice capriciu. Dacă în următoarea ta excursie ești interesat de un anumit aspect, iată câteva itinerarii prin Europa, în funcție de ce tip de turist ești.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Ghid pentru începători: sfaturi pentru prima călătorie în Asia

Te-ai gândit să vizitezi Asia însă nu știi de unde să începi cu pregătirile pentru vacanța ta? Nimic mai simplu! Noi suntem aici ca să-ți explicăm, pas cu pas, ce trebuie să știi și să faci înainte să pleci în prima călătorie în Asia.  

Total articole : 982 | Se afişează acum pagina 5 din 110