BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai frumoase poze: 5 aplicații de telefon pentru editare foto

Când mergi în vacanță nu ai cum să reziști tentației de a face o mulțime de poze. Că e vorba de clădiri spectaculoase, plaje care par desprinse din filme, peisaje pitorești sau... farfurii cu mâncare, cu toții vrem să facem fotografii cât mai reușite, direct cu telefonul mobil. De aceea am selectat pentru tine câteva aplicații pentru editat poze, care se pot folosi ușor și dau rezultate excelente.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Canada – țara metropolelor vibrante și a panoramelor spectaculoase

Atunci când se gândesc la Canada, majoritatea turiștilor își imaginează multă zăpadă, urși polar, inuiți și cherestegii adunați în jurul focurilor de tabără. Dar Canada înseamnă mult mai mult decât atât.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 conturi de Instagram care îți arată frumusețile României

Instagram a devenit o adevărată Mecca pentru cei pasionați de fotografie și călătorii. Iar când cele două pasiuni se împletesc rezultă conturi de Instagram superbe care te fac să visezi cu ochii deschiși la următoarea vacanță. Hai să-i cunoaștem pe acei "instagrammeri" din România care ne arată frumusețile țării noastre.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

7 experiențe spectaculoase de care să ai parte în iulie

În iulie canicula pune stăpânire peste emisfera nordică și parcă toată lumea vrea să evadeze din orașele de baștină în căutarea unui loc fabulos. În cazul în care nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță pentru această lună sau ți-au mai rămas câteva zile în care nu știi ce să faci, noi îți propunem șapte experiențe spectaculoase de care să ai parte în iulie.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 conturi de Instagram care te îndeamnă să călătorești

Unul dintre cele mai populare hashtaguri de pe Instagram este #travel, iar sutele de milioane de poze indexate aici ne poartă prin cele mai îndepărtate și pitorești locuri de pe glob. Dacă vrei să te delectezi și tu cu imagini minunate, iată 10 conturi de Instagram care te îndeamnă să călătorești.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Așteptări versus realitate: 13 locuri celebre din lume - GALERIE FOTO

Există o mulțime de destinații turistice pe care cu toții știm că trebuie să le vizităm "cel puțin odată în viață". Te-ai întrebat însă, vreodată, cum arată aceste locuri celebre din lume în realitate?

BUSOLA CĂLĂTORULUI

20 de motive pentru o vacanță în Rusia

Încă nu ai vizitat cea mai mare țară din lume? Atunci trebuie să treci Rusia pe lista ta de destinații de vacanță. Această țară enormă ce se întinde pe două continente este aproape de neîntrecut la capitolul istorie și cultură. Iată 20 de motive care te vor convinge să îți petreci vacanța în Rusia.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Zbor direct la Tel Aviv, din Timișoara

Dacă ți-ai dorit să vizitezi Israelul din această toamnă îți va fi mult mai ușor să faci asta. WizzAir pune de dispoziția călătorilor un zbor direct la Tel Aviv, din Timișoara.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Zboruri zilnice la Frankfurt, din Cluj și Timișoara

Începând din toamna lui 2017, se va putea călători mult mai ușor către Frankfurt. Compania aeriana Lufthansa va introduce două rute noi – zboruri zilnice la Frankfurt, din orașele Timișoara și Cluj.

Total articole : 940 | Se afişează acum pagina 4 din 105