BUSOLA CĂLĂTORULUI

14 orașe pe care să le vizitezi dacă ești îndrăgostit de muzică - partea a II-a

Îți poți imagina cum ar arăta viața fără muzică? Nici noi! De aceea ți-am pregătit o listă cu orașele care au muzee dedicate muzicii și alte atracții deosebite, pe care merită cu adevărat să le vizitezi.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai comune înșelătorii care păcălesc turiștii

De obicei, turiștii sunt cele mai la îndemână victime pentru escrocii care încearcă să facă un ban necinstit pe străzile marilor metropole din lume. Pentru a te asigura că nu vei cădea pradă unor astfel de escrocherii, iată care sunt cele mai comune înșelătorii care păcălesc turiștii.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

14 orașe pe care să le vizitezi dacă ești îndrăgostit de muzică - partea I

Dacă ești îndrăgostit de muzică există câteva orașe din lume pe care trebuie neapărat să le vizitezi. E vorba despre locuri care au scris istoria pe note și care găzduiesc monumente și muzee dedicate muzicii, perfecte pentru orice "meloman". Laughing

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 accesorii foto și gadget-uri care te vor ajuta sa faci poze de vacanță WOW

Camera foto este obligatorie atunci când pleci într-o călătorie pe care nu ai de gând să o uiți prea curând. Cu toții vrem să facem poze de vacanță cât mai reușite, iar pentru asta putem să apelăm cu încredere la câteva gadget-uri extrem de folositoare. Iată câteva accesorii foto care te vor ajuta să faci fotografii de vacanță excelente.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanță în Italia: cum să ajungi cu mașina pe Coasta Amalfi

Coasta Amalfi sau Costiera Amalfitana este una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia, iar această distincție nu este tocmai ușor de obținut într-o țară atât de pitorească. Dacă ți-am stârnit interesul, iată cum poți ajunge cu mașina pe Coasta Amalfi și cam cât costă o astfel de "distracție".

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cum să faci cele mai bune poze cu iPhone

În ultimii ani, tehnologia camerelor foto de pe telefon s-a dezvoltat într-un ritm amețitor, iar acum poți să faci fotografii excepționale folosind doar mobilul. Nu știi cum? Iată câteva sfaturi foto importante ca să faci cele mai bune poze cu iPhone.  

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cum se vede Pământul din spațiu: 14 poze extraordinare

Puțini sunt cei care au ocazia să vadă "pe viu" Pământul din spațiu. Din fericire, cei de la NASA au decis să împărtășească cu restul lumii câteva fotografii extraordinare cu Terra.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 videouri care te învață cum să faci poze de vacanță ca un profesionist

Unele dintre cele mai de preț amintiri care rămân după o călătorie sunt fotografiile. De multe ori ne alegem însă cu poze de vacanță nereușite, care nu prezintă minunatele locuri vizitate la adevărata lor valoare. De aceea îți recomandăm câteva videoclipuri, dar și unele canale de YouTube, care te vor învăța să faci poze de vacanța ca un adevărat profesionist.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Locuri incredibile: Cetatea Semendria, Serbia

Cetatea Semendria este unul dintre cele mai importante monumente ale Serbiei. Cu o istorie bogată, desprinsă parcă din povești, fortăreața este o adevărată capodoperă a arhitecturii medievale. O plimbare pe aici te va purta în trecut.

Total articole : 940 | Se afişează acum pagina 3 din 105