BUSOLA CĂLĂTORULUI

Secretul ”carierei” noastre de călători

Te-ai întrebat vreodată cum reușim să mergem în vacanță atât de des? Iată unul dintre secretele noastre!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

8 ruine industriale transformate în parcuri faimoase

Una dintre cele mai populare trenduri în materie de urbanism este transformarea ruinelor industriale din marile orașe în spații pietonale și parcuri uriașe. Așa au apărut unele dintre cele mai faimoase parcuri din New York, Paris sau Tel Aviv, care demult nu mai amintesc de trecutul lor inestetic. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai trendy destinații pentru călătorii solo – GALERIE FOTO

O călătorie de unul singur este o experiență prin care toți pasionații de aventuri ar trebui să treacă măcar o dată. Iată care sunt cele mai trendy destinații pentru călătorii solo, potrivit Airbnb!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

eSky: vacanțe de la A la Z, cu o singură aplicație

Aplicația eSky te ajută să verifici de oriunde tarifele de cazare, prețurile la biletele de avion sau cele mai noi oferte de vacanță.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai delicioase preparate tradiționale de la târgurile de Crăciun din Europa

Dacă vrei să nu ratezi locurile cu cea mai bună mâncare, iată care sunt cele mai delicioase preparate tradiționale de la târgurile de Crăciun din Europa.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanța de iarnă 2018: 15 locuri din Europa pentru un concediu minunat

Fie că vrei să-ți petreci vacanța de iarnă schiind într-o stațiune sclipitoare, relaxându-te pe o plajă frumoasă sau explorând străzile unui oraș fascinant, noi îți prezentăm 15 destinații din Europa perfecte pentru un concediu minunat.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cea mai populară atracție turistică din fiecare țară din lume – GALERIE FOTO

Dacă nu poți alege să vizitezi decât un singur loc în următoarea țară pe care o vizitezi, te poți inspira din această hartă. Iată care este cea mai populară atracție turistică din fiecare țară!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

20 de poze superbe care te vor convinge să vizitezi Belarus - GALERIE FOTO

Deși cu siguranță nu se află în topul destinațiilor tale de vis, Belarus este o țară fascinantă care merită explorată. Iată câteva imagini deosebite care cu siguranță te vor face să treci Belarus pe lista ta de călătorie.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanța de Revelion 2018: 15 idei de concediu în Europa

Fie că optezi pentru una dintre marile capitale europene, pentru o stațiune montană sau un orășel pitoresc, cu siguranță vei avea parte de un Revelion de neuitat. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru această perioadă, iată propunerile noastre pentru o vacanță de Revelion în Europa.

Total articole : 983 | Se afişează acum pagina 2 din 110