BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 trasee rutiere din Europa de parcurs o dată în viață - partea întâi

O călătorie de neuitat nu înseamnă doar o destinație spectaculoasă, ci și un drum plin de aventuri și locuri frumoase până acolo. Dacă preferi să vezi lumea din mașină, atunci noi ți-am pregătit câteva trasee prin Europa pe care trebuie să le parcurgi măcar o dată în viață.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 locuri din Europa unde poți petrece o vacanță ieftină

Dacă nu dispui de un buget prea mare, dar ai o poftă nebună de explorat, noi am întocmit pentru tine o listă cu 10 locuri minunate din Europa unde poți petrece o vacanță ieftină și frumoasă.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Grecia: circuit istoric la porțile Peloponezului - partea a doua

Daniel își continuă periplul prin Peloponez. De această dată el ne poartă printr-un periplu prin Nafplio, unde explorăm cetatea Palamidi, Epidavros, cu celebrul teatru cu același nume, și în Mykines sau Micene. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

7 experiențe spectaculoase de care să ai parte în iunie

Iunie înseamnă începutul verii, adică vacanță de vis la mare sau la munte și experiențe de neuitat în cele mai frumoase locuri din lume. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță pentru această lună, noi îți facem câteva propuneri interesante. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai fotogenice locuri din lume – GALERIE FOTO

Lumea este plină de locuri minunate, fie naturale, fie create de mâna omului și chiar și cei mai înrăiți dintre exploratori nu vor putea să le descopere pe absolut toate. Unele dintre aceste colțuri sunt atât de fotogenice, încât nici nu îți vine să crezi că un asemenea peisaj există în realitate.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanța de vară 2017: 10 locuri mai puțin cunoscute din Europa

Dacă ești genul de explorator aventuros, care preferă să descopere locuri noi, lipsite de ”lipiciul turistic”, ți-am pregătit o listă cu 10 locuri mai puțin cunoscute din Europa unde poți petrece o vacanță de vară minunată.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Grecia: circuit istoric la porțile Peloponezului - partea întâi

E vacanța din aprilie, plouă în mai toată Europa, așa că nu avem multe opțiuni de petrecut zilele libere; e o ocazie bună pentru culturalizarea juniorului, momentul să vizităm câteva dintre cele mai importante centre antice ale Greciei.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Norvegia, patria fiordurilor și a vikingilor

De la tundra vastă din nord unde poți admira incredibila aurora borealis și pădurile mereu verzi de la granița cu Suedia, până la zonele fertile de coastă din sud-vest și masivele înzăpezite și ghețarii din centrul țării, Norvegia îți pune la picioare cele mai diverse zone naturale din Europa.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

După-amiază de primăvară la plajă, în Saltcoats

Dacă vrei să descoperi adevăratul șarm scoțian, dincolo de atracțiile turistice vechi de secole din Edinburgh sau a străzilor pline de oameni din Glasgow, atunci trebuie să te îndrepți spre zonele de coastă. Într-o zi neobișnuit de senină de primăvară am petrecut o după-amiază în orășelul Saltcoats, după o frumoasă excursie pe Isle of Arran.

Total articole : 983 | Se afişează acum pagina 11 din 110