BUSOLA CĂLĂTORULUI

Zbor direct la Tel Aviv, din Timișoara

Dacă ți-ai dorit să vizitezi Israelul din această toamnă îți va fi mult mai ușor să faci asta. WizzAir pune de dispoziția călătorilor un zbor direct la Tel Aviv, din Timișoara.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Zboruri zilnice la Frankfurt, din Cluj și Timișoara

Începând din toamna lui 2017, se va putea călători mult mai ușor către Frankfurt. Compania aeriana Lufthansa va introduce două rute noi – zboruri zilnice la Frankfurt, din orașele Timișoara și Cluj.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

20 de motive pentru o vacanță în Portugalia

Portugalia este una dintre cele mai ieftine și frumoase destinații de vacanță din Europa. Deși este o țară destul de mică, Portugalia reușește să le ofere vizitatorilor săi experiențe variate, de la plaje largi udate de valurile uriașe ale Atlanticului și insule fermecătoare în mijlocul oceanului, la sate izolate de munte și metropole colorate și pline de viață.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai frumoase stațiuni balneare din Cehia

Stațiunile balneare din Cehia sunt cunoscute în toată lumea de secole, fiind vizitate de-a lungul anilor de monarhi, figuri culturale importante și nu numai. Atât pentru cei care au nevoie de tratamente, dar și pentru cei care vor să viziteze zone minunate, aceste stațiuni balneare din Cehia sunt alegerea perfectă pentru o vacanță de vis.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

5 festivaluri de muzică din Europa pe care să nu le ratezi în 2017

Vara aceasta te poți bucura de o vacanță altfel. Îți propunem cinci festivaluri din Europa care-ți vor oferi momente de neuitat.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

În imagini: 17 motive pentru o vacanță în Suedia

Suedia este un amestec fascinant de nou și vechi. Zonele rurale sunt împânzite cu pietre cu rune și cabane din lemn, ce amintesc de istoria vikingilor și tradiția agrară, în timp ce marile metropole suedeze sunt spații moderne, cu arhitectură futuristă și cele mai noi trenduri în materie de modă și tehnologie.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

În imagini: 15 motive pentru o vacanță în Danemarca

Dacă vrei să descoperi modul de viață scandinav și să te bucuri de unele dintre cele mai fascinante panorame de pe bătrânul continent, atunci noi îți propunem Danemarca drept destinație pentru următorul tău concediu. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 trasee rutiere din Europa de parcurs o dată în viață - partea a doua

Fie că adori plajele sclipitoare din sudul Franței, satele fermecătoare din Germania sau cele mai spectaculoase capitale europene, aceste trasee te vor duce prin locuri minunate din Europa și îți vor asigura o vacanță de vis.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

În imagini: 20 de motive pentru o vacanță în Italia

Italia nu este doar pentru turiștii cu poftă de pizza, paste și vin delicios. Gastronomia acestei țări sub formă de cizmă este într-adevăr un motiv important pentru o vizită, dar orașele istorice, munții înzăpeziți, plajele largi și nenumăratele muzee te vor convinge că Italia este o destinație de vacanță incredibilă indiferent de sezon.

Total articole : 983 | Se afişează acum pagina 10 din 110